streda 25. júna 2014

shades of pink



sako /blazer/ secondhand (Kookai); top /top/ Zara; sukňa /skirt/ secondhand; taška /bag/ H&M; tenisky /sneakers/ Vans



Keď farba tak ružová, v čomkoľvek, inak si idem stále tmavé. Hlavne teraz, keď som obmedzená v tom, čo si môžem obliekať. Ešte stále niesom stopercentne usadená, takže väčšina môjho šatníka pozostáva s nejakým basic kúskov v základných farbách čiernej,šedej a bielej.
Tento top som si zamilovala, aj keď na predajni z ramienka padne 100/min., inak je fajn. No a keď už som mala aj tie vlasy v jeho farbe, prečo nie!!! Po mojich posledných experimentoch počas zimných mesiacov som si povedala, že tak skoro na nejakú farbu na vlasy ani nepomyslím, ale o tom nabudúce ;)
Inak sa ospravedlňujem za moju nečinnosť, naozaj ešte niesom usadená a doteraz som bola aj bez pripojenia. Takže keď vyriešim oba problémy, budem si užívať leto a viac fotiť.
Páči sa mi, že mám úplne iné radosti a starosti, ako doteraz. Len by som už rada videla zoradené LBD na vešiaku a pásikový záves na okne. Dúfam, že to bude čoskoro.


majte krásne dni
julianna



6 komentárov:

  1. Ruzove vlasy ou jeeeeh! Super na leto, slusi ti ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. top je pekný, tenisky trošku vyčistiť a bude to superko :)) a kde sa ,,usádzaš,, ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tie tenisky :D
      okrem večerného usadenia do gaucha by som sa rada usadila v niečom útulnom, aspoň s jedným oknom kde si dám pekný pásikavý záves a pár šiat :)

      Odstrániť
  3. super máš takto vlasy! a spolu s tým topom, jedna nádhera:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sladké :) top je super a stejně tak i Tvoje vlasy! <3

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)