pondelok 16. júna 2014

príbeh plsť #1





Nikdy som sa nesnažila nútiť do nejakých mojich ručných produktov (rozumej šperky, oblečenie, doplnky...).
Tých DIY za môjho života bolo ako hríbov po týždňoch sucha a po ďalšie pokiaľ môj výsledok nieje 200% nevenujem mu v konečnom dôsledku pozornosť. Preto sa do vecí púšťam, až som si dôkladne istá konceptom, no a som neskutočný detailista a perfekcionista.
Na šperky som sa nikdy nechytala, vždy mi moje výrobky prišli príliš handmade, príliš "nečisté", neoriginálne a tak trochu gýčové, takže som to radšej nechala za zatvorenými dverami. Ďalšia vec, sama nebudem robiť niečo, čo by som si nikdy na seba nedala, nedokážem ísť takto proti sebe.
No kedže som dostala v škole tému šperk, nebolo inej cesty, musela som do toho ísť. Po zamietnutých cínových fľakoch, som sa opäť vrátila k plsti, doma mám pár metrov a všetky práce do školy (už aj pomimo školy) robím práve z nej. A šedá?! No uznaj, je dokonalá.

Nadväzuje na struky hrachu, chcela som to elegantné - tak som zahrnula moju lásku k perlám, chcela som to formálne vyčistené - štvorec, obdĺžnik a kruh a chcela som aj trošku uletieť - tak som pridala guličkovú retiazku z obdobia punku. Sama sa teším keď ho začnem nosiť.

Kedže v poslednej dobe príliš neprispievam, môj pôvodný koncept blogu chcem tak trochu opustiť a chcem sa venovať aj iným témam ako to čo je u mňa vidieť najčastejšie - outfity.
A dúfam, že tento nový príbeh plsť, ktorého časti vám budem postupne ukazovať sa bude páčiť.
No a mám pre vás aj ďalšiu novinku, od zajtra mám nové bydlisko, takže ma môžete stretnúť v uliciach Bratislavy.


prajem vám pekný deň
a ja idem opäť ku školským povinnostiam
julianna

1 komentár:

  1. čo vlastne študuješ?
    a páči sa mi nápad, vyzerá to jednoducho a zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)