nedeľa 8. júna 2014

me & my umbrellas








triko, taška  /tshirt, bag / TallyWeijl; sukňa /skirt/ secondhand; okuliare /sunnies/ letnyhit.sk 

Minule som vám spomínala o tom, že do šatníka sa snažím zasadzovať aj viac ženských prvkov, teda tieto sukne pod kolená sú úplne lady. Vďaka ich dĺžke mám optických 130cm a lýtka ako dva betónové stĺpy. Ale aj tak ich mám rada a budem ich kupovať ďalej. Táto má dokonca malé dáždniky, júúj, no je to rozkošné.
Tak ako vyzerá dobre s prísnou pásikovou košeľou, vyzerá dobre aj s klasickým whiteT a ako bonus, je zo sekáčka za éčko!
Ďalej mám na sebe okuliare z letnyhit.sk. Po takých som túžila dlhšie, zrkadlové (ach áno, tie s čiernym rámom sa stratili v #supermassiveblackhole) a transparentný rám a nájdete ich tu >>>>  na letnyhit.sk, aj vo farebnom zrkadlovom prevedení. Ja som si ich obľúbila, hlavne preto, že sú naozaj tmavé.
Inak ako vás bavia tieto horúce dni? Ja sa z nich úplne teším, už dávno som nebehala v nočných hodinách len v šortkách či šatách. No ale vôbec sa neteším na 35stupňové teploty cez týždeň,tráviac niekde na rozcestí medzi sklom a betónom, to sú tie chvíle kedy by som prijala moju záhradu s bazénom a liať do seba ľadové čaje zo záhradnej medovky. No na druhej strane tie vyššie teploty večer sú fakt super, takže už sa radšej na nič nesťažujem :)


prajem vám len to najlepšie do nového týždňa
julianna

11 komentárov:

  1. 2 fotka je super!! :)) ale celkovo moc pekný outfit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ooo tento post je super! :) pekné fotky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie dáždničky sú rozkpšné ňuňuňu :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný strih sukni, veľmi ti to svedčí! :)

    Vladies

    OdpovedaťOdstrániť
  5. pristane ti to velmi! ja sukne pod kolena milujem, uz dlhsiu dobu nosim midi sukne, ktore na moje velke prekvapenie prisli tento rok do mody :) mam tiez len 165 cm, ale vobec mi to neprekaza, lebo vsak ked ich milujes, nie je co riesit :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. hen, skule letny hit jake dobre :D
    ty dievcicka, sekne ti to :*

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tutu nunu ten potisk a veta "Vďaka ich dĺžke mám optických 130cm a lýtka ako dva betónové stĺpy" me rozsekala :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. skvelé fotky, strašne sa mi páčia tie detaily na náramky. :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)