štvrtok 30. januára 2014

little black dress




Malých čiernych nikdy nie je dosť, na rôzne spôsoby mať všetky doma.
Tieto sú trošku iné, ako všetky ostatné čo mám . Chcela som niečo "high shine", najskôr som uvažovala nad nejakými koženkovými šatami, ale toto mi prišla ako vhodnejšia voľba. A majú pekne riešený chrbát, ktorý takto nevidíte. No a moje plátno je najlepší podklad na fotenie.
Keby niečo tak na Asose TU.
A pustite si Toxic, to sa hodí k šatom.

prajem pekný deň
julianna

8 komentárov:

  1. Tak si mi tymi satami vyrazila dych! Keby som nemala momentalne 2-mesacnu detoxikacnu kuru od nakupovania (som presne v strede), tak by som hned objednavala. Najviac ma zaujalo ich riesenie na chrbte :) Tesim sa, ked ich na tebe uvidim. Ake su dlhe? Nad kolena, alebo skor po stehna? Pretoze na modelke je to tazke uhadnut, vacsinou nemaju vyraznejsie pozadie, a saty sa potom zdaju dlhsie....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. normálne nosím 36ku, tak mám aj tieto, sú mi akurát, ale zniesla by som možno aj o číslo väčšie. v poslednej dobe som si zvykla na všetky veci tak trochu väčšie. sú mi tak pod zadok, no obávam sa, že pri tanci alebo predklone to bude veľká sranda, proste nie sú mi po kolená, takže skôr po stehná. a tá spodná časť je veľmi úzka, kedže nie je pružná.

      Odstrániť
    2. Ufff uzka, ok, tak cez moj zadok ich asi neprevleciem :D Preto ich ovela radsej uvidim na tebe :)

      Odstrániť
  2. tak tak malé čierne sú základ šatníka :) pozývam na voňavú giveaway TU

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, tak po takomto strihu siat uz tuzim dlhsiu dobu... su velmi zaujimave... najma ta spodna cast... Nech sa Ti vyborne nosia a pozor na ich dlzku :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To vypada zajimave, tesim se na fotku "live" ;)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)