piatok 17. januára 2014

grey & black


Niekoľko  šedých svetrov, niekoľko čiernych. Jeden dlhší, druhý tenší, tretí kratší a štvrtý, piaty a šiesty kašmírový, siedmy s pásikmi a tak. Moje druhé meno je experiment.
Rada experimentujem, od čiernej som sa posunula k sivej.
A teraz vážne.
Šedá je dobrá, hodí sa k farbám, super vyzerá k ružovej, ale aj k takej červenej, ktorú inak nemusím. Čo vám budem hovoriť, červená je teraz moja, o tom nabudúce. A ak ste vééľmi nedočkaví pozrite môj instagram @juliannaivicic
Nie vždy musí byť sivá šedou myškou a nemusíme sa strácať v dave, splývať s betónom, a aj keby, je dôležité sa v tom čo človek nosí cítiť dobre. Či už je  to nudná šedá farba, alebo zelené vlasy.
Byť sama mi dáva priestor byť sama sebou, to je najdôležitejšie.
A ešte jedna potešujúca správa, teda hlavne pre mňa, mám za sebou dve skúšky, ktoré boli môj osobný bubák, takže teraz už iba spracovať to plátno, ktoré je na foto a ďalších milión vecí.

prajem pekný víkend
Julianna

4 komentáre:

  1. moja najobľúbenejšia farba je taktiež čierna :) heh

    http://camomille-sign.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Černá se musí umět nosit. Ty to umíš.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja čiernu obľubujem tiež, ale povedala som si už dosť. Vždy si idem niečo kúpiť a vždy skončím pri čiernej, ťahá ma to k nej a poviem si aj tú otrepanú vetu, že sa to hodí ku všetkému...ale potom zistím, že to "všetko", čo mám doma, je čierne.. :D Už som si povedala, že potrebujem nejaké oživenie..a hoci aj tú sivú! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no veď to, že čierna k čiernej nikdy nesklame :D
      ale tiež vždy pred vstupom do obchodu si vravím, už čierna nie. posledne som si kúpila ružový svetrík alá candy, a keď som si ho obliekla zostalo mi zle, presne ako z candy :D

      Odstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)