štvrtok 7. júna 2012

Body and Face



Takže, opäť mám pre Vás niečo iné ako zvyčajne. Moja pravá ruka odišla relaxovať a zabávať sa do Talianska, takže ja mám čas vyhradený pre seba (a pre moje plátna).
Po poslednej skúške som sa išla tak trochu odmeniť a kúpiť si pár vecí (nielen) pre radosť.


1. Dermacol, Aroma Ritual, Upokojujúce telové mlieko, Tibetský Jazmín
Hľadala som nejaký sprchový gél a k nemu rovnaké telové mlieko. Najskôr som našla malinové, no a potom tieto Dermacol.  Rozhodovala som sa medzi pistáciu, ale nakoniec vyhral Tibetský Jazmín. Hlavne preto, že som už chcela trochu zmenu po všetkých tých sladkých vôňach, ktoré sa mi hodia viac na zimu ako leto. Táto je kvetinová, ale svieža.
Zatiaľ som ho skúsila len raz, ale príjemné vonia a pokožka je tiež príjemnejšia  na dotyk.
2.Dermacol, Aroma Ritual, Upokojujúci sprchový gél, Tibetský Jazmín
Tak ako som písala už vyššie, je to skvelá dvojka. Ale na tele som ešte nezistila žiadny rozdiel, použila som ho iba raz.
3. Balea Wellness, Sprchový Gél s výťažkami z oolong čaja.
Takže opäť som siahla skôr po tých výrobkoch so sviežou vôňou. Bohužiaľ svieža vôňa zostáva iba pod vrchnákom. Ale tak čo som čakala za balea sumu? Stále verím, že sa tam tá vôňa na tele udrží a nevyprchá.
4. Balea, Olejový peeling s morskou soľou
O tomto výrobku som počula iba kladné názory tak som sa teda rozhodla, že ho vyskúšam. Už minulý rok som si kúpila taký ten zelený balea gél s čiastočkami zelenými, ktorý krásne vonia  a má takú kefku. Kedže som s ním mala dobré skúsenosti odhodlala som sa k nemu.
Síce som vyššie (3.) písala, že Balea výrobky majú takú a takú sumu a možno niekedy aj kvalita zodpovedá cene, ale pri tejto soli to neplatí. Dobre nebudem ju vychvaľovať do nebies, pretože som ju skúsila iba raz. Ale aj keby mi rovno celulitídu nevyretušovala, krásne vonia, ten olej s soľou je super na pokožku a určite mu pomáha.
5. Essence, Pure Skin, SOS Zabiják nečistôt
Dozvedela som sa o ňom na Kissbook by Mia a kedže niesom typ, ktorý každý výrobok testuje rozhodla som sa ho predsa len skusiť.
Moja pleť je na tom už určite lepšie ako bola, môže zato moja starostlivosť o ňu. No ešte vždy sa na nej vytvorí niečo s čím nie som spokojná. Moja bielu tyčinku od Fleur de Santé prestali asi vyrábať tak som musela nájsť niečo nové. Túto bielu vodičku si vždy dám večer na vyrážku a do rána sa síce nestratí, ale
aspoň ju vysuší. Takže som s ním spokojná a odporúčam.
6. Essence, Pocket Beauty, Mini spa, "uhorkové tampóniky"
Minulý rok som si ich kúpila, boli naozaj super a odvtedy som už o nich nič nepočula. Tento krát som ich zbadala v regáli, neviem či enjaké zabudnuté teraz vyložili, alebo čo, ale mali ich. Na leto sú super. Vždy pred spaním si ich dám na oči, aby sa mi "ukludnili" a vyzerali odpočinuto. Fungujú a sú vtipné, kedže vyzerajú ako uhorkové koliečka, ktoré si s obľubou dávam na chlebík.
7.Essence, My Skin, Osviežujúce čistiace obrúsky, Uhorka a limetka
Už sa mi moje minuli a keď už som si kupovala viac vecí Essence tak som sa rozhodla kúpiť aj tieto obrúsky. A dobre som spravila, príjemná vôňa, sú trošku väčšie, ale malú kabelku nenosím takže to je ok.
Pri cestovaní sa naozaj hodia, nehovoriac v lete.
A na poslednom obrázku je aj:
Essence, My Skin, Hĺbkovo hydratačná maska
Tie výťažky s uhorky naozaj milujem (asi si idem dať niečo papať). No a látkové masky tiež. Sú úplne "šťavnaté" a keď si ich položím na tvár sa cítim akoby som mala v izbe svoje mini spa. Pleť mi nasiakne tou tekutinou a cítim sa naozaj akoby moja pleť dostala hydratačnú bombu. Pleť ostane trochu lepkavá, ale to až taký problém nie je.

Inak rada by som vedela ako sa Vám páčia takéto moje posty. Rada skúšam aj niečo iné a uvidíme, možno nakoniec budem pridávať každý deň niečo iné.

Takže hurá sa skrášľovať a tiež spať, to je najhlavnejšia vec, ktorá robí našu pleť krásnou. Pretože keď sa cítite dobre tak to z Vás vyžaruje a všimne si to aj vaše okolie.
Prajem dobrú noc!

Julianna

4 komentáre:

  1. Od essence My skin neznám, zkusim to :))
    Hezký článek :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja pouzivam balea krem proti celulitide, nie zeby som to akutne potrebovala, ale aspon mam pocit, ze pre seba nieco robim - a co sa toho kremu tyka, tiez krasne vonia a nechava pokozku necakane jemnu a vypnutu :)


    http://fa-shovv.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ten sprcháč od Balei jsem měla a voní dost zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hodně jsi mě nalákala na ten olejový peeling od baley, už jsem okolo něj kroužila, ale nevzala jsem si ho. tak ho teď možná koupím :) také se mi líbí tahle pečující řada od essence, tak mě jen trochu mrzí, že není k dostání přímo v našem městě.

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)