utorok 28. februára 2012

Make-up









1. moje obľúbené rúže už dali na polovičnú cenu tak som si vzala viac.Nevysušujú, super odtiene, ešte lepšie názvy a tá cena!! zľava- Catrice - 090 Like my High heels, 140 Pinker-bell, 010 Be Natural!, 050 Princess Peac. Tak sa poponáhľajte do DMky pre ne! 
2. takto sú pekne všetky pokope aj s tými starším, na každý deň v týždni jeden, počkám a možno bude aj na každý deň v mesiaci.
3. Lesky na pery som používala rada, no začal mi vadiť ten taký lepkavý pocit na perách, ajsné sú aj také čo nie, al viac som si obľúbila balzám a rúže. Pri týchto mi to nevadí, nemajú ani trblietky, čo je u mňa veľké plus, nevadia mi keď sa neroztrúsia všade naokolo. Pri očných tieňoch mi to nevadí, lebo tie viac nosím iba cez víkend. Tento je mierne ružový až transparentný. Essence  01My&My Icecream
4. trochu šťavnatejší, Essence 03 Candy Bar
5. zohnať nude očný tieň bez perlete, trblietok je naozaj ťažké, dlhšie som používala od Pupy, ale zrušili ho. Používam ho denno denne. Keď sa vyberiem niekde večer, alebo cez víkend maľujem sa viac, ale cez týždeň do školy mi to príde zbytočné.  240 It´s a Girl!
6. štetec pôvodne na gélové linky, ale ja ho používam na tiene, super sa mi s ním pracuje.  Catrice
7. korektor používam ako podklad pod očné tiene.  Catrice 010 Light Beige
8. látková maska a pásiky sú mojimi favoritmi už dlhšie, po maske sa cítim úplne vyrelaxovaná. Oboje vrelo odporúčam!  Balea

To je pár kusov, ktoré som si teraz kúpila. Žiadny odborník v kozmetike nie som, tak som to stručne opísala.
v poslednej dobe sa snažím moju pleť menej zaťažovať, predsa len veľa školy, ktorá človeka vyčerpáva.  Preto si dávam skôr záležať na menej make-upu, viac krémov, hydratácie ako zvonka tak i zvnútra. I keď veľa vody sa mi moc nedarí piť, ale už sľubujem, začnem. V podstate je to nevyhnutnosť keď v ateliéroch nás už chytajú tridsať stupňové teploty, ale nesťažujem sa, len tak ďalej nech slniečko hreje! To len prospieva človeku. (Toto som písala včera, ale čo spraví pár hodín s počasím?Určite to čo je vonku nepripomína krásnu jar!).
A nabudúce Vám predstavím ďalšieho limetkáča v mojej rodine limetkáčov. Môžete hádať čo to bude. Topánky? Náhrdelník? Ďalší sveter? Nohavice? Kabelka? Rúž? Lak?


Julianna

31 komentárov:

  1. Tiez som pokukavala v dmke viac veci, ale vsetky tie ruze boly take obchytkane a tak strasne som chcela ten marhulovy odtien co mas na tej prvej fotke :( boze, neznasam ludi, co pouzivaju normalne vystavene kusy namiesto testerov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som našťastie našla také, ktoré boli úplne ok, u nás tieto odtiene ani ľudia nepozerajú asi :) Ja vždy keď niekoho vidím ako to ide spraviť, hneď upozorňujem. Neviem prečo na to nedajú tie obaly aspoň.

      Odstrániť
  2. ten rúž odtieň 050 je krásny! a lesk od essence by som chcela skúsiť,ale viac používam balzámy ako lesky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rúže od Catrice mám aj ja veľmi rada, a teň tieň som si tiež nedávno kúpila ešte aj s hnedým..sú úplne super na bežný deň..ako píšeš..nemajú žiadne trblietky..a to je na nich super :-))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekné farby majú tie rúže!

    lesimple.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty barvy těch rtěnek jsou nádherný! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta meruňková rtěnka je nááádherná, tu bych chtěla:) Ale u nás od Catrice nic moc nemají, jen laky:(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. náhrdelník?
    btw, ja tiež málo pijem- musím to už konečne zmeniť!
    a tie clear up strips, tak na tie nedám dopustiť! skúšala som ich aj od essence, ale tak to je čistý shit, trhajú sa a nefungujú... tieto sú lepšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Rťěnka Princess Peac vypadá úžasně, po té se rozhodně kouknu! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja pouzívam tiež posledný obrázok teda tu masku a pásiky, maska je uplne geniálna aj ked si ju vzdy musím trošku nastrihnut aby som mohla mať oči otvorené :) a štetec mam taky istý len ja som si ho zobrala zo svojej sady na maľovanie (myslím farbou na papier) a je super perfektne sa takýmto zostrihnutým nanášajú tiene ako linka :)
    ruže vyzeraju senzačne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. A ako dlhé vydržia tie Catrice rúže?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No to som ešte tak moc netestovala, keď som mala posledne ten extra ružový z prvej fotky, vydržal dosť, ale je dosť mastnejšej konzistencie tak to nie je stopercentné. Ale som s nimi spokojná, pretože teraz v zime mám dosť suché pery a vyhovujú mi.

      Odstrániť
    2. všetky farebné rúže čo mám, sú z Avonu, ale mám pocit, že mi ešte viac vysušujú pery...tak uvidím ako budú fungovať tieto....:)

      Odstrániť
    3. Ja som z Avonu skúšal len vzorky rôzne a máš pravdu, tieto určite skús, naozaj sú fajn. A určite nebudú vysušovať!

      Odstrániť
  11. pásky od Balea mám vyzkoušené a jsou perfektní!! od Essence, ale zatím můžu pochválit jen laky na nehty :(

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mam ten Catrice korektor lebo ho mali v zlave :D Ale mala som ho aj predtym uz a nie je nejaky zazracny...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ho používam väčšinou ako podklad pod oč. tiene, ale krycia schopnosť na tvár nie je veru moc extra.

      Odstrániť
  13. paci sa mi, ze nemas ruze na jeden odtien vsetky, ale skusas rozne odtiene! aj ja to tak robim :D ale napr tmave a dohneda mi nejdu, tak tych sa vyvarujem, ale ostatne v pohode :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našla som si taký, ktorý mi vyhovuje na pery tak som si ho vzala vo viacerých odtieňoch. Tie tmavšie používam zriedka.

      Odstrániť
  14. aj ja mám dva rúže Catrice a mám ich strašne rada :) sýto červený a tmavohnedý.. vdaka za info že zlacneli, možno si kúpim ešte nejaký další odtien :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ty rťenky,všechny jsou to skvěle barva, jsem tvá nová členka :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Rúže od catrice sú veľmi fajn..akurát ma kruci štve tá výdrž ;-)

    cajova.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Krásné barvy rtěnek a lesků :) Ten štěteček od Essence mám taky a je super.

    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  18. tie ruze maju uzasne farby! som zvedava, co to bude, tesim sa na dalsi post:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  19. rtěnky od catrice mají nádherné odstíny, taky si chci pořídit nějaký výraznější odstín. celkově mám catrice ráda, používám od nich také tenhle korektor, sice ne jako bázi, ale i tak je skvělý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. super rúže :) hned by som brala :)

    http://www.karissaworld.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)