piatok 15. apríla 2011

Make-up


Mám pocit, že piatky budú vždy z tejto poličky.
Ale tak viete, vonku fučí , prší...Predvčerom som chcela ísť fotiť, vonku vyšlo slnko na 5minút. Za ďalšie dve som zmokla.

Toto je mojich päť obľúbených výrobkov. Moja pleť je bledá, preto sa nesnažím to vyrovnávať žiadnymi tmavými make up-mi, alebo púdrami. Áno, večer keď sa ideme baviť použijem linky, alebo hnedé očné tiene, no nepreháňam to.


Dlho som hľadala očný tieň, ktorý nebude extra trblietavý, ale ani nie mastný. Pupa má kolekciu pod názvom Natural eyes, ktoré mi úplne vyhoveli. Tento odtieň 01 sa prispôsobil skvelo môjmu odtieňu viečok.


Gosh je kozmetika , ktorú mám veľmi rada. Tieto ,,prášky´´, ktoré môžete použiť ako chcete. Je to ich najlepšie predávaný produkt! Biely so zlatými čiastočkami je skvelý pod obočie, vnútorných kútikov očí, na líčka... Opäť som hľadala odtieň , ktorý nebude kričať ,,aha tu som´´. Hľadajte odtieň Golden Dust.


Medzi púdrami nevidím veľké rozdiely, nie som žiadny kozmetický expert. Teda dokedy ma nesvrbí na pleti a pod., mi nevadí. Mám citlivú , bledú pokožku a na jemné zvýraznenie som chcela niečo bronzové. Nepoužívam na celú tvár, ale jemne na líčka, pred nanesením štetec ešte oprášim. Bronzer od S-he Stylezone ma zaujal svojou cenou, cca 1,50 eur. Prepáčte nenašla som vôbec odtieň.


Ako vidíte, už je dosť opotrebovaný. Lesky striedam , hore-dole. Tento mám rada, lebo mi splýva s perami, nemám ich výrazné, ale chutné, lesklé. Essence, XXXL nudes lipgloss, 01 pure beauty 




To, že She- Stylezone majú práve v DM akciu nieje tajomstvo, skvelá cena cca 0,95 eur. Lesk, ružová farba,   príjemná vôňa... Magic colours lipstick, 390.


Nebojte nezabúdam na červené,ružové,zelené, žlté, oranžové, ale nude sú proste nude.




Pekný deň 
Julianna

5 komentárov:

  1. nude je niekedy najlepšia voľba! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nude odstíny jsou nejlepší, proč být zbytečně zmalóvaná, že?:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky jsem zmokla, dvakrát a to jsem měla deštník. :D
    Taky jsem si koupila rtěnku S-he. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak tento clanocek sa ti fakt podaril:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten tienik od Pupa vyzerá mooooc dobre..už som tuším dlho nebola na obhliadke :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)