nedeľa 17. augusta 2014

#nedeľa




Môj šatník nie je príliš farebný, ani nieje rôznorodý, točím sa stále okolo toho istého. Nejaké nadmernejšie šaty, triko v neutrálnej farbe, tenisky , niečo asymetrické a nejaký výraznejší prvok, ako napr. kabelka.
Dokonca som si zvykla nosiť aj výraznejšie namaľované oči, pomalými krokmi sa rozbieham s dymovými očkami, zatiaľ len v hnedej farbe.
Kedže vonku sa už (chtiac-nechtiac) začína nejaké divné chladné počasie, do môjho šatníka tiež zavítali opäť tmavšie farby (akoby som počas leta nosila neonky).
Celkom som si obľúbila mramorový efekt. Táto taška z Asosu je väčšia, praktická a zmestí sa do nej všetko a do monochromatického outfitu ako stvorená.
Tenisky DC sú ako ku kabelke stvorené, takže budem musieť prekúsnuť množstvo tenisiek, ktoré sa mi do botníka votrelo a zaobstarať si aj tieto.
Jednoduché dlhšie šaty vo fialovej sú jesenná klasika (sorry za spomenutie jesene) a asymetrická bundička zo Zary je fajn oživenie klasických strihov, ktoré nosím.

Už si tiež robíte zálusk na nejaké jesenné nutnosti?
a inak na instagrame som trochu viac aktívna, asi vďaka novému telefóniku a vychytanejšiemu foťáku tak check it @juliannaivicic

prajem pekný večer
julianna

3 komentáre:

  1. Moc se mi to líbí :) Působí to na mě už hrozně podzimně, ale i když jsem fanda léta a jara, tak to na me má trochu nádech toho, že se těším i do tohohle období :)
    Nejvíc se mi líbí tenisky - ty jsou super. A kabelka má můj plus za praktičnost :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)