piatok 8. augusta 2014

#augustový



Keď nonstop pobehujem medzi oblečením a väčšina mojich detičiek má opätky, voči oblečeniu mám už trochu apatiu. ( áno, mám "fashion blog" -, ktorý sa po určitej dobe skôr stal takým záznamníkom môjho štýlu... )
Ale aj napriek tomu, že niekedy mám chuť hodiť za seba čokoľvek, čo chytím do ruky, vraciam sa späť k tomu, že v podstate mám rada "ísť na plný plyn", dokonca aj tie handričky.

Vždy niečo potrebujeme, a prečo by aj nie! Po tom, čo som už zvážila desať párov topánok - tých vysokých, aj tenisiek, niekoľko sukní, šiat, aj sako, som sa rozhodla vrátiť k pôvodnej myšlienke. Fakt nepotrebujem tie super šaty po členky, majú pásiky, aj zlatý zips, ale fakt? Dokonca som si aj povedala, že tie DCshoes, ktoré mám v neonorange fakt nepotrebujem v camo.
Takže, mi stačia nohavice na každý deň, kožená kabelka a šatka na krk, aby to nebola nuda.
A neviem čo táto nudná nude farebnosť, možno mi chýba kameň a piesok, asi áno. Asi si kúpim osviežovač vzduchu s morskou vôňou, sviečku s vôňou kameňov už mám.


dobrú noc
#julianna




2 komentáre:

  1. To znam ;) u me je to cerna sukne a bily top ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sme proste ženy, oblečenia a doplnkov nemáme nikdy dosť :3

    ------
    btw: na mojom blogu je giveaway o Swarovski prsteň, pokiaľ chceš, zapoj sa :) http://michelleeskingdom.blogspot.sk/2014/08/giveaway-swarovski-prsten.html

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)