streda 9. júla 2014

black & red




šaty /dress/ secondhand; kabelka /bag/ Zara; tenisky /sneakers ???


Myslím, že toto je prototyp letného looku. Šaty padavého strihu, tej najjednoduchšej formy, tenisky a niečo výraznejšie. Zvyčajne čiernu s červenou nenosím, v podstate vôbec nemusím červenú farbu (nie to ešte na perách), ale včera som mala na ňu chuť.
K letnému looku, mám aj letnejší zostrih. Moje vlasy mi pôsobili neskutočne neupravené a zničené, tak som sa včera ráno zobudila s tým, že musia dole. Absolútne mi nechýbajú.

Inak mi už končia, dva dni voľna a zajtra opäť pracovne. Myslím, že som nestihla nič, čo som mala v pláne. Tak dúfam, o týždeň.

prajem pekné dni
julianna

5 komentárov:

  1. červenej tak akurát, lebo ani ja tú kombináciu nevyhľadávam, ale úplne si to vystihla. vlasy tiež krásne, si moja inšpirácia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. K tomu sa mi taaaak žiadajú opätky a bolo by to dokonalé alebo aspoň sandalky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. červená jedine na doplnkoch alebo na perách a nechtoch a možno ešte lodičky a tým to hasne :) ten radikálny strih vlasov ti pristane aj celkovo oblečko, aj keď mne sa ku tomu žiadajú opätky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. červenú na perách nos častejšie- ide ti! a podľa mňa super outfit a práveže super aj na leto. voľný, padavý a môžeš sa vyhrať s doplnkami.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tie vlasy a ruz ti strasne pristanu! :)

    http://lenkasfashioncocktail.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)