piatok 14. marca 2014

flowers and butterflies







šaty /dress/ second hand Cubus; parka /parka/ New Yorker; kabelka /bag/ Aldo; tenisky  /sneakers/ Vans


Ako som už milión krát spomínala, zvykla som si na sukne a šaty. Tieto som ulovila v sekáči za 2,50 €. V podstate nemám rada tento vzor, vždy si v nich prídem také dievčatko a trochu mimo mňa, proste nemám rada ten vzor na mne. No zapáčili sa mi strihom a farebnosťou sa hodia dokonalo k teniskám. No, koniec-koncov, nie je až tak zlé po temnej zime vytiahnuť jasné farby, kvety, raz za čas vynechať aj čiernu.
Vraj nemám nosiť túto nočnú košeľu, ale kto by nechcel byť celý deň v pyžamku?! A páčia sa mi tieto teplé dni a chcem už aj hneď teplé noci! Len dúfajme, že so snehom a pod., si z nás robia predčasný prvý apríl, no vtipné to nie je.
Dúfam, že ste mali všetci super týždeň, ja sa celý týždeň snažím malými krôčikmi usporiadať si šatník a všetky tie veci dookola toho,no naozaj malými, vždy sa nájde niečo čo putuje späť, aj keď to vytriedim (neberte si príklad!).

tak si krásne užite víkend a spoločne dúfajme, že žiadne ochladenie a víchrice nám nový deň neprinesie
julianna


8 komentárov:

  1. Ach Cubus- milujem tu znacku, zial, u nas ju dostat len v sekacoch :( a nebola ti zima? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie nebola, ráno som mala podkolienky, a pod extra krátkymi šatami nosím ešte mini šortky a tielko som tiež mala :P a v podstate aj silonky mám ;)

      Odstrániť
  2. Tenisky jsou nej!

    www.missalexy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa páčia tenisky a okuliare,prosím ťa z kadial sú ?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. okuliare sú nejaké fejkové raybany kúpené na chorvátskom trhu, vždy som chcela leopardí rám a väčšie, nikde nič podobné nebolo, iba tieto, ale vôbec neviem poradiť odkiaľ čo podobné :((

      Odstrániť
    2. ja si vždy kupujem okuliare v manii a práve s leopardím rámom som si tam kúpila aj dvoje. sú za super ceny a vydržia, takže odporúčam :)

      Odstrániť
  4. OMFGGGG JULI, YOU LOOK SO GREAT WITH DRESS AND SOCKLESS VANS, IT'S SO SEXY I AM GONNA EXXXPLOOOOOODE!! YOU'RE AWESOME AND WONDERFUL GIRL!!!

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)