nedeľa 1. decembra 2013

lower and lower







šaty (dress): New Yorker; bunda (jacket): Mango; kabelka (bag): Tally Weijl 



Dostali sme sa do podchodu. V podstate nemám rada ten podchod, vždy v ňom kráčam keď už je zima a ja mrznem. Tento krát som tam zbehla na pár sekúnd.
Bola som vyzdvihnúť Ele a zdrhli sme preč, do lesa, bez elektriny a bez signálu, no dobre nabalené. Stratené v lese, ale bolo super. Takže do lesa som sa prezliekla ;)
Pokračujem v láske k šatom, toto sú ďalšie. Ako inak, black. A kabelka je tiež nová a je black, a silne inspirejšn chanel. Jediné čo mi už chýba ku šťastiu, sú čižmy nad kolená, úplne sexistické a vysoké. Zatiaľ som našla iba tieto jednoduché a čierne, no nízke. Al je v nich teplo.
Začala  som sa celkom prispôsobovať zime a vôbec mi nechýba slnko, sama sa tomu čudujem. No na druhej strane som skoro unavená. Ako riešite zimnú únavu? Ja som iba na čajoch a z tých zaspávam.
Kávu normálne nepijem, ale raz za čas aj tá už padne, ale to iba kvôli smotane ;)


prajem krásny týždeň
Julianna

5 komentárov:

  1. Ja zaspávam teraz stále skoro, takže pohoda. Ale začala som piť kávu a chutí mi (s príchutou karamelu). Inak fotky sú UZASNE, jedno wow! A už máš dlhé vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I think your style is really great! love the mood:)

    check my blog
    Patchwork à Porter
    Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty vlasy! Taky jich chci toliiiik a tak krásné! :-)
    Bebe
    Růžový chroust

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Boj proti zimnej únave= najdôležitejšie je nejako sa vyplaziť z bytu, potom to už ide ľahšie...káva, posedenie s priateľmi, niečo dávno nerobené (čo už dlho chcem spraviť, len som to odkladala), ísť nakúpiť potraviny radšej pešo ako električkou, atď. Nejaké spôsoby sa vždy nájdu, na každého z nás účinkuje niečo iné....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. na predposlednej dvojfotke v lavo = uber sexy!
    podchody, ah, to mne vzdy pripomenie Irreversible s Monicou Bellucci a vzdy v noci cez hocaky podchod bezim jak o zivot :D
    kavu ja vobec nepijem a preto cez zimu by som sa najradsej dala na zimny spanok a zobudila na jar :D

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)