nedeľa 22. decembra 2013

colored






Dôkaz o tom, že svet nie je až taký čierno-biely ako si ho vytváram.
Svet je celkom milý keď si pustím niečo takéto a pozriem niečo takéto, pretože svet nie je iba vážny a treba brať veci s nadhľadom a potom často krát aj s podhľadom.
Fotky pochádzajú z našej podkrovnej kapustnice. Mala som na sebe komplet z domácej povaly, čierne lodičky od Kim a ponožky od Mati. Neskôr som prešla k erforsom, predsa len, tanečne unavená.
To bola posledná školská akcia v zimnom semestri, teraz sa snažím dostať k vianočnej atmosfére a popri tom sa venovať činnostiam, na ktoré som si doteraz nenašla čas a pripravovať na skúšky. Čo vy? Prázdniny, skúškové, Vianoce?...Úprimne, tento rok majú Vianoce úplne inú atmosféru a možno zajtra chytím správnu náladu a usmejem sa nad naším 70cm živým stromčekom, s tisíc šiškami, z jednej strany oholeným :D Ale pekne vonia, nádherne...

Julianna



7 komentárov:

  1. Skvelé foto! tak správne uletené, a tak správne osemdesiatkovo to vyzerá! Nie je všetko čierne, to máš pravdu. A nálada príde, aj keby len na dve minúty, aj tak príde (radšej mať vianočnú náladu aspoň na zopár minút, ako vôbec)....ja tú svoju nachádzam a strácam už vyše mesiac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak to má byť, žltá je najsuper, a no a čo že je zima, farby treba nosiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Julianna!!! toto mi musis dakedy pozicat alebo to od teba odkúpim! superské

    OdpovedaťOdstrániť
  4. som videla obrázok na zmenšenine v bloggeri a si hovorím, to si ty? v žltom?!! tak som to hneď rozklikla a usmievala sa na obrazovku od ucha k uchu. Úlet,ale fajný úlet

    a tohtoročné Vianoce boli iné, ale že úplne..po 20tich rokoch sme netrávili vianoce doma ale v Prahe.

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)