sobota 31. augusta 2013

white & red


denim shirt: Lindex; top, jeans, rings: H&M; bag: Zara; belt: Asos; loafers: River Island


Celá biela som nebola dávno. Biela na nohaviciach je pre mňa dosť nepraktická, vždy sa od niečoho zašpiním. Ale na topoch je biela pre mňa naj. Červená na nechtoch je to isté čo biele nohavice, raz za rok.
Celkovo červenú farbu mám rada v menších dávkach, no človek nikdy nevie. Najlepšie je ju kombinovať s leopardím vzorom, ale tiež opatrne.
Kabelka a náramok je moja dvojka a určite boli vyrobené pre seba.
Večer keď sme fotili bolo už chladnejšie, ale kedže väčšinu času som trávila v aute, denimová košeľa bola ľahšia ako nejaký trenchcoat. Toto leto ma naozaj bavilo nosiť košeľu miesto nejakého saka a bundičky. Taký pláštik. A veru ani pláštik na Voldemorta by nebol zlý. Keď som bola malá záporné postavy ma bavili pre tie pláštiky.
A  užívajte si posledný letno-prázdninový víkend. Posledná možnosť spraviť veci, ktoré ste cez leto ešte nespravili. Začínam od seba, hlavne teda, nie len aj bielym outfitom.


Julianna

12 komentárov:

  1. bílá, denim a leopard? boží! :)

    no a náramek a kabelka taky dokonalost. tohle se mi fakt moc líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. košeľa a loafersky sú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásna a denimova košela miesto kabatika je super, to by som tak riešila aj ja :) a vyzeras super v bielej, ja bielu osobne neznasam..teda na sebe..nemam ani jedno biele tricko a ani biele nohavice.. raz som mala biele nohavice ale VZDY ked som si ich obliekla skoncilo to s nejakou hnedou šmuhou alebo co :D uz zasadne nenosim nic biele..a tricka biele mi nepasuju..ja v tom vyzeram ako blede strasidielko :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. bílou a leoparda jsem ještě nezkoušela...a moc se mi to líbí=)

    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť
  5. this is such an amazing look, love the bag and shoes! just found your blog via Lookbook, following you now! hope you'll do the same :)




    ChocolateFashionCoffee
    ChocolateFashionCoffee Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten náramok a kabelka :O :O nádherné

    http://julietandnicol.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. táto kombinácia sa mi velmi velmi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)