piatok 9. augusta 2013

summer dress





dress: Orsay; bag: Asos; sandals: Topshop; necklace: H&M


Tento krát viac uvoľnenejšie a farebnejšie ako minule.
Tieto šaty si väčšinou nosím na dovolenky, ale kedže tropický (k)raj je už aj u nás siahla som po nich. Sú ľahké, vzdušné, príjemné, teda skoro akoby ani na mne neboli, teda až na to, že ich je vidieť. Ale niekedy mám v nich väčšie bruško, takže to vyzerá veľa krát divne. Doplnila som už iba cop, purpurovú tašku, okuliare a jednoduchú retiazku s wishbone.
Letné farby a oblečenie si užívam dokiaľ sa dá, takže striedam všetko čo mám v šatníku. Ale do zliav sa vrátim ešte pre nejaké jednoduché kúsky, ktoré využijem aj ďalšie leto, nehľadiac na trendy. Jednoduché kúsky sú základom šatníka a ak sú za skvelú cenu, prečo nie. A ak sa nad nejakým trikom prechádzam už tretí krát, je to jasné znamenie, že to nie je chvíľkové omámenie zmyslov. V poslednej dobe oveľa viac uvažujem pri nákupoch, čo sa hodí do môjho šatníka, čo s čím kombinovať, aby sa to hodilo ku mne a ták celkovo.

Prajem pekný víkend
Julianna

7 komentárov:

  1. Ty šaty jsou dokonalý ! I ten náhrdelník !

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja v poslednej dobe rozmýšľam nad tým, čo sa mi hodí do šatníka a čo nie. Mám v ňom totiž viac kúskov, ktoré som mala buď iba raz alebo ani len raz. A teraz ľutujem, že som si to vôbec kúpila a vravím si, že som mohla mať nejakú lepšiu vec, ktorú by som vynosila. Čo už. Teraz dávam väčší pozor :). A tie Tvoje šaty vyzerajú na Tebe úžasne :). Ja Ti už ani iné neviem povedať, snáď len, že milujem Tvoj blog :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne šaty :) Tiež v poslednej dobe pozerám hlavne na to či danú vec budem mať s čím nosiť a kombinovať :) NO aj keď si občas poviem nie, nájdem druhú vec s ktorou ju budem môcť nosiť :)

    Some people want...fashion!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten řetízek je super, škoda, že časem (zcela jistě) zčerná :-(

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)