štvrtok 29. augusta 2013

ornament



sweatshirt: H&M Trend; pants: Zara; bag: H&M; shoes: Tally Weijl


Mikinu mám už dávnejšie, no nenastal ešte taký čas aby som vám ju ukázala. Možno práve kvôli nej som sa začala tešiť na chladnejšie dni. Tie chladnejšie dni prišli. Dážď mi s potešením ničí vlasy, viac a viac som s nimi nespokojná. Nemôžem si ich ani farbiť, ani strihať, už iba kvôli dovolenke. Tak sa to nejako snažím zvládať. Ach, mať moje problémy a týždenný zárobok Steva Cohena.
Inak sa cítim tak trochu divne, vždy o takomto čase mám už po dovolenke a vôbec neviem ako sa budem na ňu baliť,  bude teplo, alebo zima, budem vôbec pri vode? Tak trochu ma začalo baviť nosiť bundičky, svetríky a používať tmavé laky, takže prechod na plavky bude zaujímavý. Na druhej starne som rada, že si užijem samotu nás dvoch niekde mimo. Baví ma tá niekoľko hodinová cesta, bavia ma raňajky a tento rok sa teším na rané behanie. Aj keby pršalo! Ale o tom až namieste, nebudem predbiehať udalosti. Stále máme toho dosť pred sebou.

Užite si dnešný volný deň.
Julianna

11 komentárov:

  1. ja ju mám tiež len čiernu, je úplne pekná ale ja si ju vždy vyzlečem lebo je mega ťažká :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej je super, no to je ten dôvod prečo zatiaľ nebola využitá. nehovoriac keď som ju prvý krát chytila do ruky, ale tak odvtedy som nabrala svalstva a už ju nosím :)

      Odstrániť
  2. pristane ti to :)
    inak s tou dovolenkou, ja som bola tento rok na konci júla zač. augusta , vždy chodíme do hôr t.j. mala som plny kufor svetrov, nohavic a jedine čo som mala cele 2 tyzdne oblečené boli šortky a tielko :) takže zbal všetko :):)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ta mikina je krásná:) užij si dovolenou!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wááááu zbožňujem ak niekto skombinuje mikinu a vysoké topánky :) vyzerá to veľmi pekne :) a tie topánky sa mi strašne páčia :)

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. taky se ještě chystám na dovolenou, nikdy jsem takhle na podzim nejela, trochu se bojím, že nebude hezky, ale určitě i tak to bude super! Hlavní je vypadnout ze stresu a užívat si chvil jen ve dvou... a ty boty co máš jsou super!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta mikina vypadá super, mám podobnou z Pull & Bear a je moje nej nejoblíběněšjí. Líbí se mi ten detail na botkách.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. kampak jedeš na dovolenou?

    ta mikina se mi moc líbí, hrozně zajímavá!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. joj táto mikina je superácka!! vždy keď ju vidím na niekom tak si hovorím, že som blbá, že som ju nekúpila. na jeseň by sa mi ako zišla.

    a užite si dovolenkuuu!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. na mikinu si spomínam, tiež som ju chcel vziať pre sestru... je najviacmegasuperhájfešn!

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)