pondelok 19. augusta 2013

mixed






blouse: New Yorker; shorts: H&M; bag: Asos


Okrem úplne jednoduchej klasiky džínsov, bieleho topu a balerín ma toto leto baví kombinovať vzory a farby. Ale aj na to idem opatrne. Ak kombinuje vzory na vrchnej a dolnej časti, minimálne využijem  alebo úplne vynechám doplnky.
Táto blúzka je super k extra skinny džínsom, ale aj k tým krátkym, k boyfriend nohaviciam, no ku všetkému. Baví ma ružová s modrou, baví ma jej pestrosť, vzdušný materiál, voľnejší strih.
Fotky pochádzajú z nedele a bolo opäť o niečo teplejší deň, ale bolo fajn, trávila som ho s tým najlepším. Takže aj opätky som nechala v aute a nechala si nízke, svetlé loafers, skvelá pohoda.
Chcem aby každý deň bola nedeľa a trvala raz tak dlho, čas bežal pomalšie a všetko bolo super.
Prajem krásny týždeň a veľa šťastia všetkým pre ktorých je tento týždeň dôležitý ( ó dievčatáá!!!!) . Do všetkého s pozitívnou mysľou.


Julianna

7 komentárov:

  1. pekne si ich skombinovala :) Veľmi sa mi páci kombinácia vzorov, kombinovala by som aj ja ale nemám veľmi ako (spodná čast oblečenia je u mna väčšinou jedno farebná ehm) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem ;)
      aj u mňa je to väčšinou tak , ale trošku treba aj experimentovať a v lete sa treba vrhať do nových vecí bez hraníc. ale pravda je, že tieto šortky som si kúpila s cieľom nosiť ich k bielym vrškom.

      Odstrániť
  2. uuu parádna kabelka a celkovo príjemný outfit!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sluší ti to :) moc se mi líbí celá ta kombinace a kabelka je bombová! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dnešní večer trávím po dlouhé době prohlížením všemožných blogů. Prošla jsem jich opravdu hodně, od těch nejslavnějších až po ty méně slavné. Každopádně tenhle outfit je ten nejhezčí co sem dneska viděla. Je originální a moc mě inspiroval. Ta kabelka je báječná. No nejraději bych to od tebe celé koupila..:D

    http://www.doubleexplosion.com/styling-podle-nejlepsi-kamaradky/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem veľmi pekne, naozaj ma to teší!


      pravdaže ďakujem aj všetkým ostatným za milé komentáre a klik na môj blog ;)

      Odstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)