sobota 2. marca 2013

Február: Tvár

Ako minule o vlasoch, tak teraz sa chcem s vami podeliť o pár vynikajúcich produktov, ktoré som si v mesiaci február najviac obľúbila. 




L´ORÉAL Lumi magique , C2 Rose Porcelain
Make-up som si nvý nekúpila už približne rok. Pred tým som používala Gosh Ceptional a bb krém Missha ( o ktorom som písala TU), oba výrobky mi vyhovovali, ale nový make-up už bol potrebný.
No rozhodila som sa skúsiť zmenu. Kedže kozmetiku od L´oréal používm, teda hlavne maskaru a očné tiene rozhodla som sa, že vyskúšam tento make-up. Vybrala som si najsvetlejší odtieň, i keď stále sa mi zdá tmavší ako moja pleť , počas dňa  sa tento pocit stratí. Dokonca mám pocit, že je skoro ako nejaký bb krém. Na tvári pôsobí prirodzeno, nekryje úplne, ale vôbec mi to nevadí, moja pleť pôsobí prirodzene. Vždy po nanesení make-upu  použijem korektor + púder a všetko je dokonalé.

AVON, očné tiene Quatro, Mocha Latte
Na kúpu peltky Naked2 sa chystám už asi rok. Za tú dobu čo už som si kúpila tisíc odtieňov hnedej som ju mohla mať. No o inom.
Chcela som mať všetky moje najviac používané a obľúbené farby po kope a kúpila som si túto štvoricu tieňov od Avonu. Sú naozaj kvalitné, dobre sa s nimi pracuje a keď použijem pod ne bázu tak vydržia ešte dlhšie. Dva z nich sú matné a dva s trblietkami. Tie s trblietkami využívam menej, no nie sú prehnané v "party" štýle. Ak máte niekto dobrý typ na kvalitný, trvácny očný tieň béžovej farby bez akýchkoľvek trblietok a podobných hviezd dajte typ.

Colgate , Max white one, Fresh
Zubná pasta síce netvorí make-up, ale dopomáha k lepšiemu vzhľadu tváre.
S bieliacími zubnými pastami nemám veľké skúsenosti. Raz som používala Bielu perlu, no nie permanentne, mala som medzi dobou použitia väčšie prestávky, tak efekt nebol dostačujúci. Ale ako náhle používam túto zubnú pastu vidím rozdiel. Nečakajte žiadne veľké zázraky, výsledok sa dostaví postupom času. Ale mám jediné veľké plus, že nefajčím, červené víno pijem málo a kávu vôbec. No vo veľkom množstve pijem čaje, čo tiež spôsobuje sfarbenie zubov.

Mybelline color sensatonial, Pop Pink
Už dlhšie som hľadala rúž, ktorý by mal presne Barbie ružovú. po tom ako som si uvedomila, že nie vždy sa mi hodí červený, alebo tmavší rúž zostávam verná ružovým odtieňom. Tento sa vynikajúco hodí k môjmu laku (nemám na foto tak som našla iba toto TU). Väčšinou si takto neladí nechty s perami, ale keď už, tak už.
Jeho výhodou je, že je mastnejší a nevysušuje pery. Síce pri niektorých rúžoch, ako napr. červený, oranžový a tmavšie odtiene by mi to vadilo, tento je akurát. Asi to robí ta pastelová farba.


Ak máte niekto nejaké skúsenosti s niektorým z výrobkov podelte sa, aj keď negatívne.
Čo ste si v poslednej dobe zamilovali vy najviac?
Som zvedavá, či niekto z vás skúšal napríklad bielenie zubov a akým spôsobom.
Prajem krásny víkend.


Julianna

12 komentárov:

  1. ja som pri tej paste nič nepostrehla ale čo už:-(
    ale asi vyskúšam ten makeup!dik za tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S touto Colgatkou nemám skúsenosti, ale osvedčila sa mi zubná pasta Swissdent. Veľmi dobrá! Vyskúšala som striebornú a momentálne používam modrú. Pred necelým mesiacom som bola na bielení u zubárky, a preto teraz používam bieliacu pastu pre udržanie efektu. S bielením som nadmieru spokojná:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. akože všetky tri veci by som ti hneď vzala :-) okrem pasty ja mám malinovú.

    chcem vyskúšať fit me makeup/zaujal ma obalom :-D od maybelline.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno ten obal je super, ale ja mám stále predsudky voči makeupom od maybelline, vždy som mala pocit, že robia iba oranžové odtiene. aj to čo nie je oranžové vždy tak skončí, no možno sa už polepšili :)

      Odstrániť
  4. bola by som prisahala ze tie ocne tiene na fotke su chanel!! ja som dala mamine paletku 4 tienov od chanelu a presne tak isto vyzera obal, ale uplne ze tak isto!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. paletu z Avonu mam už vyše roka a je skvelá a ako bežový tieň používam na oči púder :) Colgate musím už aj ja vyskúšať a taký ten ružový rúž som našla od Miss Sporty v DM-ke ,ale je dosť krémový :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I love color of your lipstick, awesome!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. podľa mňa sú tieto rúže od Maybelline úplne top! a tento Barbie odtieň nemám, pozriem sa po nom, dosť sa mi páči :D

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)