nedeľa 10. februára 2013

Black, blue green and gold.






coat: Asos
sweater: H&M kids
rings, bracelet: H&M
boots: Zara

Naučila som sa nosiť sukne a krátke nohavice aj v zime, a to vďaka tomu, že som si zaobstarala niekoľko nových pančúch. Je pravda, že väčšinou vybehnem z auta, vybavím čo potrebujem a nasadnem späť, takže sukne mi až tak nevadia, horšie je to keď cestujem do školy, vtedy ma zaujíma iba pohodlie a teplo.
Mám na sebe kabát, podobný som hľadala dávnejšie, presnejšie povedané, čakala som na zľavy, že si kúpim môj vysnený v Zare, no bohužiaľ som sa už k nemu nedostala, tak mi ho nahradil tento. Je teplý, čierny, dlhý a má krásne zlaté detaily. Jediné čo mi na ňom vadí, že nieje presne na telo ako som si predstavovala. Už som zvažovala, že si ho vymením za menšie číslo, no tento mi presne sedí na ramenách, dĺžka rukávov, a meniť ho len preto, že s tenším svetríkom mi je v páse voľnejší je zbytočné, keď tak ho stiahnem opaskom, ktorý je súčasťou, no teraz som ho na sebe nemala.
Károvaný, kockovaný vzor som nikdy nemala nejako extra v obľube, no keď som zbadala túto látku, hneď som vedela že niečo z nej musí byť. Košeľa ani sako nie je presne môj vkus, skôr som sa zamerala na nohavice, bohužiaľ na dlhé už nezostalo,  popravde ani si ich neviem predstaviť na sebe. Takže krátke bola jediná a reálna možnosť.  Už teraz viem, že ich môžem nosiť na viac spôsobov! Možno sa nabudúce odvážim a vyskúšam ich kombinovať s ďalším vzorom.
V utorok sa vraciam späť do školy, týždeň mať voľno bolo super, no stále mi v hlave lietala myšlienka o tom  čo všetko budem musieť spraviť najbližších 70 dní. Dúfam,  že ten čas ubehne tak rýchlo a všetko bude prebiehať tak ako má. A hlavne nech už nás neprekvapia rána s novou bielou prikrývkou.
Krásny týždeň všetkým.

Julianna

13 komentárov:

  1. Tie kraťasy sú úžasné :) A kabátik je tiež skvelý, veľmi Ti pristane. A aj ja sa už vraciam do školy..to už zajtra. Tiež mám hrôzu z toho, čo ma čaká najbližšie týždne a naozaj sa toho bojím. Čo už. Nejako bolo, nejako bude. Dnes ma znovu prekvapil sneh... Celý deň poletuje a ja mám z toho zničenú náladu. Dúfam, že prestane, pretože zajtra ráno potrebujem prísť načas do školy na 8smu.. a potom sa chystám do Maxu alebo pozrieť niečo v F&F, už som dlho nebola omrknúť situáciu. :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten svetr jsem ti už kdysi obdivovala a pak jsem na něj natrefila při vánočních slevách, ale i to největší číslo mi bylo krátké, tak jsem ho tak musela nechat a budu se jím kochat jen u tebe!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kabatik je krasny, som zvedava aky bude s opaskom:) A s tou prikryvkou sme na tom rovnako,uz stacilo!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty prsteny jsou boží!! v jakým H&M si je koupila? sháněla jsem takové minimalistické prsteny, ale nikde jsem je neviděla :(

    jinak jestli by ses chtěla mrknout na můj blog : http://deersinwonderland.blogspot.cz/ ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. kúpila som ich u nás a v takom dosť malom HM, takže sa čudujem že v tých väčších nie sú, možno už vypredané, skús to tam odsledovať :) ale myslím, že i keď nie hneď časom sa objavia vo viacerých pobočkách. lebo naozaj u nás majú málo vecí, ale vždy nájdem to čo vo väčších mestách (napr. v Bratislave) nemajú.
      a mrknem na blog ;)

      Odstrániť
  5. kabát má podľa mňa úplne dokonalý strih! fakt kočka si v ňom

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Chapu to spravne, ze ty shortky jsou vlastni vyroby! Nemaji chybu! Skvela barevna kombinace! kabat se mi tez moc libi, ale cislo mensi by mozna bylo lepsi, mas ho volnejsi i v rukavech, ale tak nemusi byt vse na telo, ze... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nie dala som si ich spraviť, moje krajčírske schopnosti končia u tašky, sukne a šiat.
      a s kabátom máš pravdu, prese na rukách mám ten pocit, ale ďalšia vec je to, že nosím pod to aj hrubšie svetre, takže tak...
      a presne nemusí byť všetko na telo ;)

      Odstrániť
  7. šortky sú bombastické...tento tartanový vzor sa mi veľmi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)