streda 5. septembra 2012

Between buildings.






top: H&M
skirt: Mango
rings: H&M, New Yorker
bracelet: H&M
scarf: New Yorker
loafers: Gate


Prekročili ste číslo 400! to znamená, že je čas na ďalšiu giveaway. Ale budete si musieť trochu počkať, mám toho teraz naozaj veľa a chcem si dať záležať na výbere.
Tiež by ste mohli nájsť rozhovor so mnou o škole, o tom čo väčšinou nosím do školy na czech original feshion, ktorý ma naozaj veľmi potešil.
Dúfam, že viac vecí pôjde teraz rýchlo a hlavne úspešne. Chcem si užívať jeseň s úsmevom na tvári.
Dnes bolo obzvlášť teplo, v podstate tak ako aj po iné dni, ale predsa. Nič iné mi nezostalo iba si vziať jednoduchý top a sukňu. Tú som našla v Mangu, ešte z letnej kolekcie a keďže priateľ už dávno chcel aby som si kúpila nejakú čiernu mini, potešil ma touto.
Tiež mám na sebe nové loafers/mokasíny z Gate. Tie moje leopardie milujem, ale porovnaní s nimi je kvalita tých z Gate na neporovnanie, jedna a milión. Ale dúfam, že sa budú držať čo najdlhšie.
A zohnala som zlatú veľkú, mega reťaz!!!Za 3 eura!
Ok, čaká ma toho dnes ešte veľa, prajem krásny večer!

Julianna

10 komentárov:

  1. jej :) keby som si mala vybavit asociaciu orgovanovej s nejakou blogerkou, tak by si to bola ty :) pekna, nezvycajna kombo :) loafers som si kupila aj ja, kvalita fakt nic moc, ale na tieto posledne teple dni je postacujuca :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. joj tie loafers by som chcela aj ja, ale bála by som sa, že na mne budú vyzerať smiešne" nie tak dobre ako na Tebe :)
    a ten šál chcem už dlhšie, dúfam, že ho ešte v nejakom NY nájdem :)
    btw, dobrá retázka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. sladké! musela jsem si ten šátek taky koupit, je nádherný!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá sukňa je plne úžasná! :)

    www.dailycupofmode.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc hezký outfit:) Tvá sukně je DOKONALÁ!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super sukne

    xxx
    www.cristeene.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jsi snad první komu tyhle boty sluší, což je pro mě docela pozitivní zjištění, protože jsem o nich už taky párkrát uvažovala... jinak opět za mě všech deset!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tie loafers mám aj ja, len som ich trochu upravila, mám ich vybíjané, keď som videla ako idú na dračku, až nemáme všetky rovnaké...:D reťaz a prstienky sú skvelé a páči sa mi aj tvoja manikúra :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)