štvrtok 20. septembra 2012

Red and Rain.





bag, jeans : Lindex
shirt: New Yorker
boots: Tally Weijl
necklace: nejaký obchod v tescu v trenčíne
ring: Gate
bracelet: Cropp Town 

Bol to upršaný deň, zmokli sme, a poriadne. Všade sa rozliehala tma.
Vzala som si na seba iba pohodlné. Môj cieľ bol jasný šedá mikina z tohto môjho priania. Bohužiaľ, ani chýru, ani slichu po nej. Keby ste ju niekto videli v Bratislave alebo v Brne kričte!
Košeľa bola niekedy béžová, ale po objavení veľkej škvrny sa zmenila na hnedú. Doma nemám nič hnedé a doteraz som pochybovala o tom, že hnedá je dobrá. No a stále nie som presvedčená, i keď sa mi táto košeľa nosí dobre.
Tiež mám na sebe nové jeansy, po vianočnom incidente s mojimi obľúbenými a preto, že doma mi zostali už iba dvoje museli byť nejaké nové skinny. Majú vysoký pás, kvalitný materiál, super cena a sedia skvelo!
Zvolila som červené doplnky, aby to celé nebolo iba také nudné. Červená je tiež jedna z farieb s ktorými nie som moc veľká kamarátka, ale nechty sa mi tiež celkom zapáčili. A s hnedou a zlatou to je celkom fajn.
Teplo mi už nechýba, ale chlad ma tiež už otravuje. Teda, viem si vybrať.
Jedno je isté pizzu s plodmi mora nechcem už ani vidieť.
Užívajte si dni.

Julianna


21 komentárov:

  1. není nad klasickou pizzu hawaii! :D
    hnědá Ti sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. supr džíny no a ty boty jsou prostě rozkošné!! Červená mi k modré a hnědé skvěle sedí!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no asi ta sklamem, myslim, ze ta mikina bola v predaji uz tak mesiac dozadu...ALE pokial v predajni poprosis mozno ju este zozenies:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. och, tak to je škoda, mne povedali včera, že ju ešte nemali :)
      no tak ak ju nenájdem, dúfam, že čoskoro podobnú zoženiem.
      ale ďakujem za info :)

      Odstrániť
  4. neviem ci to nebolo len online exlusive...jedna zahranicna blogerka o nej pisala uz vtedy, dokonca, ked som vtedy mrkla na stranky tak ju mali..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. uz ti tu spamujem komentare, ale vsimla som si, ze cez ten odkaz to nejde, skus to cez toto: http://keepthebeat.mango.com/mango/blogger%E2%80%99s-choice-chiara/?lang=en, pod tym obrazkom su odkazy, cez to mi to slo:)

      Odstrániť
  5. alebo si ho objednaj online:)http://shop.mango.com/ficha.faces;jsessionid=514701CCBBABA1A0F4CD5DB9B515869E?state=she_063_IN, ale ked tak na to pozeram vyzera to, ze je to medzi novinkami (len neviem ci nie len pre zahranicie), tak by to mohlo cca. tento tyzden dorazit do obchodov..(mna doplietlo to, ze ta baba na blogu pisala, ze rychlo si ho kupte:), preto si ho aj pamatam)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    2. ďakujem za odpovede, veľmi ma teší, že ma takto informuješ :)
      ešte sa pozriem v BA po nej, lebo v Piešťanoch do Manga dávajú všeličo, len nikdy nie to čo chcem. Takže zatiaľ nemám všetko prehľadané. len pri takýchto veciach by som si to radšej predom skúsila, hlavne keď poštovné je tam 12 eur, tak by sa mi ešte o polovicu vyšplhala tá cena. ale veľmi ďakujem :)

      Odstrániť
    3. no PN predajna je prepojena tusim s KE a NR a nedostavaju ten tovar, co BA (to nam hovorila predavacka, co tam robi). Ja som tam nastastie povacsine objavila, co som chcela, aspon zatial, ale ked som bola v BA videla som, ze maju iny vyber. Inak som ju nevidela ani minuly tyzden v ZA. S tym postovnym je to palka...

      Odstrániť
  6. Zdravím tak mě napadá tu mikinu jsem viděla v HM, nebo ji mají i v F&F, ale bez potisku, takže pokud tu pravou neseženeš, tak jedině si koupit tu "čistou" a pomocí DIY nápis dodělat:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ze ja som ta nikdy v pn nestretla :/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mala som podobne topanky, vydrzali u mna jednu cestu a putovali dalsej nositelke =D A tieto farby sa mi na tebe pacia, pekne zladene.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. čo sa s tou pizzou stalo?
    ja mám frutti di mare veľmi rada :)
    tak napríklad ja som tú mikinu hľadala v BA a nikde ju nemali... no a Patrik robí v MNG, tak mi hovoril, že v KE majú posledný kus, ale v XL. takže podľa toho súdim, že asi mala obrovský úspech :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. wau, uzasne topanocky, to su z aktualnej kolekcie ci uz starsie?? pls help

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem a áno, už sú zo staršej kolekcie, možno aj viac než rok, pol roka ich mám doma a nenosím, kamarátka bola na tom pravdepodobne rovnako a jej kamarátka asi tiež :) takže sa to môže vyšplhať do rôznych čísiel.
      v skratke- aktuálna kolekcia to nie je :)

      Odstrániť
  11. absolutely in love with your shoes!

    xx, Sabinna and David
    Broken Cookies

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mě se hlavně moc líbí ta kombinace hnědé (košile) s červenou. :*

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)