nedeľa 9. septembra 2012

Autumn 2012



Na jeseň hľadám pár správnych kusov, ktoré využijem nie len teraz, ale aj inokedy. Som dosť praktický človek (až na pár výnimiek, ktoré sa vymkli), takže to čo nakupujem viac a viac podriaďujem tomu čo celý rok najviac nosím. Ku všetkému nájdete link hneď v názve s číslom, cena, farebné prevedenie, odkiaľ čo pochádza..


1.Blue Jeans
Áno, som presne ten jeansový typ, ale kedže moje obľúbené sa minulý rok rozpadli a celé leto bolo tak teplo, že ďalšie na ďalšie som ani okom nemrkla. No prichádzajú chladnejšie dni a viem, že láska k ním sa opäť vráti. Potrebujem aby boli slim, iné nie.

2. Sweatshirt
Do tejto mikiny som sa zamilovala na prvý pohľad, šedá, jednoduchá a nápis! Viem si predstaviť kombináciu s opätkami, sukňou, jeansami, bling-bling naušnicami.

3. Wax Skinny
Ešte stále sa neviem rozhodnúť či v bordová alebo čierna. Nad čiernymi som uvažovala už od začiatku leta, no a teraz sa mi to ešte takto sťažilo. Na bordovej je viac vidieť ten povrch a na čiernej ma baví, že sú také tmavé, normálne mám pocit, že sú viac čierne ako čierne.

4. Big bling-bling Earrings 
Veľké, trblietavé, farebné, výrazné...Asi som straka. Ale sú také "luxurious and glamorous ", že im naozaj nemôžem odolať. A s tou šedou mikinou, dala by som si povedať.

5. Electric nail polish
Tmavé, magické, perleťové. Dokonca mám svter, ktorý vyzerá akoby naň niekto vylial aspoň jednu flaštičku tejto mystic blue. To bude dvojka na zimu!
Čierny, tmavý lak je skvelý, ale tento tmavý má niečo naviac z čoho som totálne paf!

6. White Wallet
Pretože, tá moja už dýcha z posledného. A pretože táto je biela so zlatou. A pretože som sa do nej zamilovala už na dovolenke. Nemôžem sa dočakať ako budeme spolu tráviť čas nákupmi.

7. Ankle Boots
Celý  školský rok doslova behám od zástavky k zástavke, takže vysoké opätky sú iba víkendová obuv. Moje minuloročné čierne sú super, ale už predsa si prežili svoje.
Páči sa mi aj farba (konečne iná ako čierna) a aj zlaté studs vzadu. Dokonca sú aj nízke, takže majú všetky predpoklady nato aby sa stali dokonalou topánkou na jeseň.


Dúfam, že sa poteším po tom všetko doteraz a po tom všetkom čo ešte len má prísť. Či už si spravím radosť  za zásluhy, alebo za smútok.
Jedno je isté, že ak chcem prežiť v mieri ďalšie dni musím sa ísť venovať pánom Watson, Piaget, Freud... Najzložitejší muži môjho života.
Dúfam, že víkend ste mali všetci dobrý. Ja áno, ale o tom nabudúce.
Prajem krásnu nedeľu.

Julianna

11 komentárov:

  1. tu mikinu mám taky vyhlídlou! jinak džíny a boty super, bez džín bych já umřela.)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. gate a topánky!:)
    inak sledujem tvoj blog a si super a strašne krásna!:)

    www.leavall.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. šeda mikina je pre mna must-have na jesen zimu, takze tiez zhanam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak chci semišové ankle boots, ale asi s o malinko vyšším podpatkem.
    Ten lak se mi taky líbí, už dvakrát jsem se na něj byla podívat a příště už ho asi vezmu!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máme to hodně podobné, tyhle bordo kalhoty i jedny velké náušnice a novou peněženku už i mám:) A nad těma botama z Topshopu přemýšlím, ale v černé:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. JULIANA! ty studujes psycholu? ak ano, tak vitaj v klube :) ja sa prave chystam trapit svoju hlavu diplmkou :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. neštudujem psychológiu, ale bohužiaľ štátnice zo všeobecného vzdelávania mápsychológia...ale nie je to až také zlé, keby som to mala čítať s radosťou tak je to lepšie, ale takto :)
      a prajem veľa síl s diplomovkou :)

      Odstrániť
    2. a ja ze kolegyna z oboru :) ale zas keby nieco si potrebovala, kludne daj vediet, mam knizky i vsetko :) drzim palce aj ja :)

      Odstrániť
  7. ááá, tie boty, mikina a skinny <33

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)