štvrtok 11. septembra 2014

#lady






bundička Mango
triko New Yorker
sukňa podľa seba
taška a topánky Zara



Každý žije tak ako chce. Každého osud je vo vlastných rukách a to ako s ním naložíme je naša vec. Musíme si vyberať veci, medzi ktorými si nechceme  vybrať, ale vieme že je to správne. V mojom prípade určite.
Svet sa točí, veci sa dejú a aj keď by sme chceli zostať na rovnakom mieste, s rovnakými ľuďmi a robiť veci na ktoré sme si celkom rýchlo zvykli, nie vždy sa to dá.
Ale taký je život, ako náhle sa jednej bytosti zmení svet, zmení sa aj ďalšej, náš život sa kreuje každou minútou.
Dúfam, že ma čaká lepší rok ako ten predošlí. Začiatok školy mi priniesol veľa zmien a čím sa rok stupňoval bolo to horšie a horšie. Náš život sa zmenil o 360stupňov a riešime veci, ktoré sme si mysleli, že nikdy nebudeme musieť riešiť. Začali sme si vážiť život viac, ako kedykoľvek pred tým a každú jeho minútu, ktorú nám ponúka a aj preto mi nie je jedno ako s ním naložím.

A teraz k povrchnej stránke.
Aj preto si užívam sukne a nahadzujem štýl dámy, a tenisky nechávam na chvíľu teniskami. Život je krátky a treba si ho užívať aj v materialistickej sfére. Mám pocit, že som sa už tak dlho zameriavala na pohodlnosť, že som zabudla na môj nie malý botník a na všetky materiálne potešenia.
Na sebe mám tie botičky po ktorých som tak veľmi túžila, nakoniec sa mi ich podarilo uchmatnúť v zľavách.
Inak ak sa chcete potešiť aj vy, na FB som pridala nejaké nové veci na predaj, to to skúste omrknúť a keby niečo, kontaktujte ma. Niekedy stratíme aj tú hlavu a nakúpime veci, ktoré nám v šatníku ležia a ležia...až na ne úplne zabudneme. 


#julianna

3 komentáre:

This is place for your opinions, thanks! :)