pondelok 1. júla 2013

sunday morning















jeans jecket, sandals: Topshop; tshirt: Gate; pants: Zara; bag: Aldo; necklace: Promod


Toto som mala na sebe v nedeľu ráno, bolo to ráno kedy sa nič nerobí. Teda až na to, že priateľ sa stal skoro ráno ujom. Dnes sme boli krpca pozrieť a normálne mi slzy vyhŕkli, nikdy som v rukách nedržala takého malého človiečika, teraz nám spoločnosť bude robiť častejšie.
Mala som na sebe nohavice, ktoré som si kúpila ešte v zime, no až teraz majú svoje dni, sú pohodlné, elastické, takže úplne fit, také by som brala vo viacerých farbách. k tomu jednoduchý biely top, ktorý ma neónové ružové prešívanie (pravdaže ho nie je vidieť) a väčšinou ho kombinujem s touto kabelkou, kvôli ružovým detailom. Farebné prvky som hodila ešte na topánky, na krk a na ruku.
Čo ma teší ďalšie sú moje vlasy, konečne naberajú správnu farbu, asi vďaka slnku, ktoré ich jemne vytiahlo. Už si ich naozaj nechcem farbiť, tak sa spolieham na slnko, že bude fajn tieňovať vlasy a odrasty sa budú pekne spájať s farbenými. Začali mi aj viac vypadávať, takže do seba tlačím zinok a pod., no vďaka zinku sa vždy celá vyhádžem, takže ak máte niekto dobrý tip na zhustenie vlasov, sem s ním. Asi by pomohlo, keby si ich stále nedávam do gumičky. A tiež ma teší "tvar" vlasov, ani rovný, ani extra vlny, také prirodzené, kedže rôznym tepelným úpravám sa vyhýbam, som rada, že sa samotvarujú.

A aby som nezabudla, kedže od dnes sa podiali všelijaké veci s Google Reader (na bloglovin máte ikonku, kde môžete importovať všetky svoje obľúbené blogy z google reader) , môžete ma sledovať cez bloglovin TU, tiež ma sledovať na instagrame TU, alebo aj moje inšpirácie cez tumblr TU. Uvažujem aj nad založením FB, kedže sa mi hromadí veľa inšpirácie, projektov, vecí s ktorými by som sa rada podelila. Ak máte nejaké otázky tak som aj na ask. TU. Och to je mi ale komunikácie rôznej :D
A ak máte nejaké nápady čo by ste chceli vidieť tak píšte ;)

Prajem krásny týždeň!


Julianna


12 komentárov:

  1. Krásný !!!!!! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páči sa mi zladenie náhrdelníka s topánkami:) supr

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mohla si dat aj fotku s babatkom, urcite bolo nadherne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milujem, milujem a ešte raz milujem tvoje outfity. Neskutočne sa sa teším, keď pridáš nový post a normálne sa mi zdá, že máš čím ďalej tým lepšie outfity a krajšie fotky. K ujovi teda gratulujem, ja budem o chvilu dvojnásobná teta, ale to si tak hovorím len ja :D pretože moja naj kamoška bude mať bábo a sme si veľmi blízke a ešte sesterka bude mať bábo a to sme si ako sestry. No a čo sa týka topánok, tak to čumím. Sú perfektné, ja som pokukovala na jedny zeleno oranžové, tiež s takýmto "chunky heel" a boli super lacné, ale nekúpila som si ich pretože naozaj mám len jednu oranžovú blúzku a asi jednu zelenú..pravdupovediac sa to ťažšie kombinuje. Keby boli v takých fabách ako máš ty, tak to ich beriem hneď. :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny outfit :) Si krásne dievča a máš nádherný úsmev ! :O

    GiveAway : http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-firmoocom.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. cele dobre :)
    http://sweetchillibykate.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Odpovede
    1. vraj od 1.júla, no neviem ako to všetko je, blogy sledujem normálne ďalej, no niektoré mi nenačítava, pre istotu šmírujem cez bloglovin, ale české a slovenské blogy môže sledovať aj na modniunie.com

      Odstrániť
  8. Super! Krásne, letné, farebné! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherný vlasy! Můžu se zeptat jak je upravuješ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, ani nevieš, ale práve si ma (našťastie) odhovorila od toho, aby som sa dala ostrihať.

      Práve v tomto príspevku som nerobila s nimi skoro nič. Použila som šampón + kondicionér Loréal Paris total repair extreme. Prečesala, a ako náhle sa mi vlasy trochu presušili použila som sérum na končeky vlasov, tiež Loréal Paris total repair extreme. Vlasy som ešte jemne natočila na prst a nechala úplne vysušiť.
      Ono niekedy platí: čím menej s nimi robíš, lepšie vyzerajú a asi by som sa sama mala toho častejšie držať.

      Odstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)