nedeľa 14. júla 2013

dnes je štrnásteho siedmy, alebo Jula v júli.

už som zasa o rok staršia, o rok múdrejšia, o skúsenosti bohatejšia.
viem aké sú moje priority, to akým človekom chcem byť a čo všetko pre to ešte musím spraviť.
za ten rok sa toho veľmi zmenilo, prišli a odišli, navždy. všetkých nás to ovplyvnilo. viac ako kedykoľvek som si prežila kontrasty medzi životom a smrťou. čakáme na rozsudky, ktoré môžu zmeniť naše životy a to nás ovplyvňuje aby sme boli lepší, alebo žili inak.
za tento rok som stihla si pripísať pred meno Bc., uvedomila som si vlastné chyby, na čom treba pracovať, v čom sa rozvíjať. ako som už písala, treba na sebe makať do konca života, nikdy so sebou nebudeme spokojní.
viac sa pohybujem, stravujem sa lepšie. to, že do nás prúdia veci, ktoré neovplyvníme ma prinútilo ovplyvniť aspoň to čo sa dá a čo môžem zmeniť, pretože ešte vždy je čas na zmenu. tak ako sa staráme o svoje telo, tak nám to bude aj vracať.
už štvrtý rok mi robí spoločnosť on, a viem, že on je ten s ktorým chcem stráviť ešte ďalšie roky. minimálne za tú štvorku pridať nulu. ovplyvnil ma, zmenil ma, dovolím si povedať k lepšiemu, dúfam, že to bolo obojstranné.
vlastný štýl sa tiež vyvinul , a bude sa vyvíjať aj ďalej, pretože sme ľudia a každá životná skúsenosť, ale aj bezcenné momenty majú silu meniť, aj keď si to neuvedomujeme. viac a viac mám rada praktické, jednoduché veci a "white t-shirt".
nehľadám nedokonalosti a nezaťažujem si hlavu zbytočnými negatívnymi vecami, žijeme krátko na to aby sme si vlastnými silami kazili dni.
zažila som veľa skvelých dní, aj tých zlých, ale zo všetkého si treba brať to najlepšie a z toho zlého ponaučenie.
tiež som vďačná za tento blog, kde sa môžem deliť s vami o kúsok seba, moje outfity, moje myšlienky, moje tipy a čokoľvek čo sem pridávam, chcela by som prispievať viac, ale nedá sa. som vďačná za každého, ktorý navštívi tento blog, za každý komentár, bez spätnej väzby by to nebolo ono. ak máte nejaké nápady ako vylepšiť blog, sem s nimi ;)

a na koniec tento príspevok mal byť úplne iný, ale dostala som nejakú chrípku, takže je to bez fotiek, ale to vám vynahradím hneď ako sa budem cítiť lepšie.
a majte všetci krásne dní, aj keď nie sú práve tie vaše, každý deň je deň a treba ho využiť naplno ;)
predom sa ospravedlňujem za nejaké tie chybičky a veľa cliché-ovytých fráz, ale bez nich to nešlo.

Julianna

9 komentárov:

  1. pekne si to napísala, vylieč sa, ja som tiež dostala nádchu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne si to povedala, prajem všetko len to najlepšie a nech sa ti plnia sny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekne si to napísala, dúfam, že o rok aj ja budem môcť povedať, že som Bc. :D..Myslím, že vekom hľadáme pokoj, už nás nezaujímajú a netrápia blbosti ako predtým a snažíme sa vyhýbať tomu, čo nám berie energiu a naopak, robíme veci, ktoré máme radi. Už sa nebojíme byť sami sebou, nemáme problém povedať svoj názor. Ty si super, správna baba, rada ťa čítam, takže ostaň taká, aká si :). Všetko najlepšie!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi super napísané, prajem skore uzdravenie a hlavne: krásne narodeniny a nech máš stale veľa chute písať na blog ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak všechno nejlepší přeji!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Juli, píšeš nádherně. Jen dle toho soudím, že jsi skvělý člověk.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. och som dojata...fakt krasne napisane - Vsetko naj naj naj!

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)