streda 17. júla 2013

Biele tričko a štyri jeho príchute.

Myslím, že podobné koláže na tému bieleho trička som robila. Ale kedže biele tričko je naozaj univerzálny kúsok, tak robím opäť.
Tento krát som vynechala nohavice a poňala ho viac letne.
To, že biele tričko musíte mať každý doma je jasné, ale naozaj, veď to je nadčasový, obyčajný kus, ktorý necháva krásne žiariť tvár a telo. Podľa mňa sa páči aj mužom, ale typujem, že viac na telo ako "boyfriend style".
Teda ak náhodou nemáte obyčajné, nudné biele tričko, vezmite ho priateľovi, kamarátovi, alebo bratovi. Noste ho k sukni, šatám, džínsom krátkym aj dlhým, na plavky, no ku všetkému. Ak idete pri more, pri bazén na jazierka a nechce ti zničiť drahšiu variantu chlórom, špinou a soľou kúpite ho kdekoľvek, od pochybných obchodov až po piatu avenue (tam som to netestovala, ale určite áno).





Kedže je leto a obdobie festivalov, tak aj v takom duchu.
Ja sa cez víkend chystám na jeden koncert, síce nie mega veľký festival, ale predsa len. Takže táto koláž má inšpirovať aj mňa.
Večery nie sú vždy (hlavne teraz) najteplejšie, takže je dobré mať pri sebe bundičku, ktorá zahreje.
Malá taštička v boho štýle a k tomu tematická čelenka. A na farebne doladenie topánky. Ak sa chystáte na dlhší koncert ako dve hodinky, odporúčam vziať si gumáky, alebo aspoň biker boots.
Bižutériu by som volila skôr jemnejšiu, kedže kabelka, čelenka a topánky sú už samé o sebe dosť výrazné. A písmenko môže predstavovať akékoľvek meno, ako napríklad vaše, drahého, obľúbenej kapely, alebo meno speváka obľúbenej kapely...

náhrdelník,kabelka, čelenka: Asos/ tričko, džínsy: Topshop/ topánky, parka: Nelly


Do bielej farby a holografických prvkov som sa zamilovala, najlepšie spolu. Klasické, ale dobré.
Outfit ako stvorený na užitie si skvelej letnej party.
Celé biele outfity využijete hlavne v lete. Najlepšie vynikne s tmavšou pokožku, ale to neznamená, že sa máte celé smažiť na slnku aby ste chytili nejakú tú farbu. Ja miesto celej bielej nosím svetlo modrý denim. Má rovnaké čaro ako biela, a ak ste svetlejší typ ako ja, je to vhodná možnosť.

Do bielej skvelo zapadajú holografické akcenty, no netreba to preháňať. Náhrdelník, opasok a topánky horizontálne rozdelia postavu a vytvoria tak zaujímavo členenie bielych plôch. Na nechty by som pridala už iba matnú, pastelovú fialovú.

náhrdelník, sandále: NastyGal/ tričko: Toshop/ biele šortky: Zara/ opasok: Asos/ lak na nechty: Loréal Paris




Tento outfit je viac minimalistický, geometrizovaný a elegantný.  Minimalistický tvar trička a jeho farba sa vynikajúco dopĺňa s asymetrickým strihom a geometrickým vzorom na  sukni. Farebne a tematický je doplnená kabelka a tmavý rúž, ktorý najlepšie vyniká s vysokým copom. Topánky sú ďalším geometrickým prvkom s ostrými hranami, ktorý dopĺňa všetky vertikály a horizontály v outfite.  Kedže celý outfit je poskladaný s obdĺžnikov, lichobežníkov, pásov, jedinou oblou vecou zostávajú okuliare, ktoré ale následne ponechávajú celú tému geometrie. Tá je ale jemne rozbitá rustikálnymi náušnicami s levom.

náušnice, topánky: Asos/tričko, rúž, sukňa: Topshop/ kabelka: Zara




A keďže biela a modrá ma baví celé tohtoročné leto, pokračujem.
Biela a modrá je ako Sex on the beach v lete, proste vtedy chutí najlepšie.
Dierovaná výšivka na sukni je tak trochu folklór, ale taký ukrytý.  Decentný, nie výrazný a dá sa kombinovať aj s teniskami.  
Opäť geometria v modrej farbe na topánkach a kabelke, ktorú farebne dopĺňajú okuliare. Farebné zrkadlovky vyzerajú dokonalo s neónovým rúžom, najlepšie ružový. A na vrch miesto saka, svetla denimová košeľa v boyfriend štýle. 
topnky, kabelka: Zara/ tričko, sukňa, denimová košeľa: Topshop/ rúž(modelsown), okuliare: Asos/




Ak sa vám páčil druh takýchto príspevkov dajte vedieť. ;)
Prajem pekný deň.
Julianna

7 komentárov:

  1. druhé a posledné by som brala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja zase to prve a ta celenka? najlepsia! :)

      Odstrániť
  2. Na prvom sa mi nepáčia tie "tenisky". Inak sú všetky superské. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vsetko by som brala.
    Je to perfektne.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc se mi líbí první outfit, jen jak píšeš, dala bych tam biker boots nebo holínky, ale i sneakers wedges by tam šli, ale myslím spíš v černé barvě. Jinak první a poslední outfit se mi moc líbí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. souhlasím, bílý triko je jasnej základ, kterej se hodí ke všemu :)
    a nejvíc se mi líbí ten první outfit :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)