pondelok 24. júna 2013

Paisley












top: Gate; boyfriend jeans: New Yorker; scarf: H&M; bag: House; sandals: Topshop


Po tom ako som víkend trávila s Ele, sme v nedeľu s priateľom odišli na prechádzku na zámok Milotice. Už sme tam raz boli, no vtedy bola chladná jeseň, vietor fúkal a stromy už dávno neboli zelené.
Tento krát to bolo presne naopak, po horúcich dňoch bolo nedeľné popoludnie príjemné, žiadne extrémne teploty, slnko svietilo, kvety rozkvitnuté a záhrada zelená.
Ja som si obliekla ľahký biely top s vlnkami,  boyfriend džínsy, drevenno-platformové sandále a celé prehodila šatkou. Neviem či za to môže Isabel Marant, alebo moja bakalárka, ale v poslednej dobe prvé čo chytím je vyšívané, alebo to má to ornamenty, voľne, väčšinou biele a pri tom jednoduché.  A to ste ešte nevideli tú super mikinu, ktorú som vďaka vysokým teplotám mala na sebe tak tri krát. Táto šatka je vynikajúca, či večer na prehodenie len tak cez seba, alebo počas dňa aby plápolala za mnou.
Keby bol každý víkend ako tento!
Tento týždeň končí školský rok, takže oficiálne všetkým školopovinným začínajú prázdniny, ale krásne dni si užívajte všetci.


Julianna

10 komentárov:

  1. Tady dalsi krasne prostredi k foceni, je super, ze tak vyletujete ;) Moc se mi to libi, akorat bych zvolila jine boty, vice sporty, ale slusi ti to moc ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi pekný outfit a prostredie takisto, ja zámky milujeeeeeem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oh waw Juli, tak tam je teda nádherne. Tam by som s radosťou šla aj ja. A fotky sú tiež perfektné, vyzeráš super, ako vždy a fotky a outfity sa mi stále viac a viac páčia. No čo narobím, keď si krásna :). Ach perfektné miesto na fotenie.. :)

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super boty! A šátek samozřejmě také :-)

    World By Bella

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásny outfit :) odpadla som z toho prostredia!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, ráda bych Tě pozvala na svůj blog, kde začínám minirubriku o cestování. Jelikož budou prázdniny (snad i s počasím, tak třeba u mě najdeš tip, kam se vydat a snad i nějakou radu, kde jinde nenajdeš a doufám, že se Ti u mě bude líbit :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekny outfit:)
    http://sweetchillibykate.blogspot.sk/2013/06/miss-couture.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. je tam naozaj prekrásne :) super prostredie na svadbu :)
    a tie boty, tak z nich odpadávam!

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)