štvrtok 13. júna 2013

Nike Air Force1



#NikeAirForce1, queens.cz



Teda väčšinou takéto "new in" články nerobím, ale keď ma niečo extra poteší, tak prečo neukázať ;)
Mohli ste vidieť na mojom júnovom wishliste TU.
Sú biele, úplne biele, ako namočené vo farbe, úplne pure! Túžila som po nich dlho, no správna veľkosť vždy chýbala, no dobre a potom som si vždy kúpila iné. No teraz som si počkala a vďaka queens.cz ich už mám aj doma!
To bude originalita, biele tričko, jeansy a tieto super boty! Ale čo už, tak sa práve cítim najlepšie.
Verím, že nie všetkým sa páčia, nohu mám v nich ako Mickey Mouse. Som zvedavá na váš názor!

A aby tej radosti nebolo málo, oficiálne mám za sebou jednu časť štúdia, teda som bakalár. Stále si to neuvedomujem, som šťastná, ale na druhej strane smutná, lebo si uvedomujem vlastné medzery, viem, že je stále  na čom makať. Niekedy som na seba dosť prísna, ale oprávnene.
S našimi životmi je to presne ako so sochárom a jeho dielom. Stále pracuje na tom aby jeho dielo bolo dokonalé, a aj keď vznikne krásna socha, väčšinou je krásna iba v očiach ostatných, v autorových nie je nikdy dokonalá a pracuje na nej do smrti. Nevravím, že v niekoho očiach som dokonalá, ale som so sebou spokojná, ale viem, že môžem byť aj lepšia, treba len na tom stále pracovať.

Takže týmito topánkami otváram prázdniny (aj keď teda nie sú stvorené na leto, no aj chladné dni sa objavia) a užívajte si ich aj vy, kto máte prázdniny, kto ich ešte len budete mať, ale nie len školáci, každý si môže užiť leto ;)



Julianna

11 komentárov:

  1. aj ja ich chcem, s[ neskutočné!!! <3333

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nádherné! teším sa na kombináciu v outfite!
    http://lapkindressbox.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. gratulujem aj ja som oddnes weej!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sikovna, gratulujem :) ale tie tenisky mi pridu strasne maskulinne, na tvoje nozky sa vobec nehodia take kopyta... lola

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ano ano ano! Erforsy su naj boty, aj ja raz chcem :)
    A blahozelam, vitaj v klube cerstvych bakalarkov! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Gratuluju k Bc.:) Boty jsou ÚŽASNÉ! Hovořím z vlastní zkušenosti :) Já je sehnala ve 38,5 taky těžko :/ Většinou nemám ráda boty, které má více lidí, ale tady to je srdcovka už od dávných dob, děsně jsem po nich toužila :) A musím říct, že na noze vypadají líp, než ty krátké AF1.. Ty jsou úplně velký :D:) Tyhle naopak suprově stáhnou nohu :)

    No, to sem se rozepsala :))

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. gratuluju ke statnicim i k érforsům! :)) mě se moc líbí i v černé, ale zatím jsem je viděla jen v pánských velikostech...

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)