nedeľa 16. júna 2013

Light Blue








top, jeans shorts: New Yorker; belt Gate; sneakers Nike Air Force1 : Queens.cz; bag: Asos;


Konečne som si začala užívať tieto dni. Upratujem, milujem upratovanie, najlepšie je na tom, keď je všetko vyčistené, voňavé (práve som sa zamilovala do orgovánovej sviečky!) a môžete si sadnúť na záhradu, vyložiť nohy, čítať si časopis a papať jahody zo záhrady (a iné maškrty čo záhrada dala).
V sobotu som bola s priateľom na zraze upravených aut, síce trval celý víkend, ale my sme sa vybrali iba v sobotu.Doniesli sme dva krásne poháre za prvé miesta a užili si deň.  Fotky sme spravili večer pri návrate domov, rátajte s tým, že byť na nohách a na slnku od šiestej rána sa odzrkadlilo aj na mojom výzore.
Zvolila som najviac pohodlný outfit ako som mohla v jemnom "light blue" odtieni, niečo ako malé obláčiky, ktoré behajú po nebi.
Nové tenisky v bielej farbe, k tomu krátke džínsy a jednoduché tričko v rovnakom odtieni, ako je na šortkách. Páči sa mi ako všetky doplnky a kusy odevu spolu komunikujú. Ako ostrejšie prvky som zvolila opasok, ktorý sa hodí s detailom na kabelke. Táto taška je vynikajúca, lebo je veľká, a vždy vyzerá dobre k teniskám. Áno, sú na mojej nohe mohutnejšie, dokonca mám pocit, že moja postava sa tak trochu zdeformovala, ale mne sa to tak páči a cítim sa v tom nadmieru dobre.
Teraz najviac frčím na rôznych bledých farbách, a vždy zakomponujem bielu, to je celé leto. Inak moje leto môžete sledovať aj na instagrame TU. A moje inšpirácie zasa na Tumbler TU.
A keby niekto nejaké otázky tak som si založila ask : http://ask.fm/juliannaivicic
Tak si užívajte krásne dni a prajem skvelý týždeň! Ďakujem, že navštevujete môj blog, som vďačná za každého z vás a snažím sa aby sa vám páčilo, ale hlavne robiť veci podľa seba a obliekať sa podľa seba. Veď každý z nás je osoba jedinečná a tak treba aj pristupovať k vlastnému štýlu, pravdaže inšpirovať sa a vyvíjať sa, ale to je myšlienka na celý jeden príspevok ;) Ak by ste mali nejaké nápady, sem s nimi!


Julianna

11 komentárov:

  1. hmm..tie domáce jahôdky ti závidíím :)) a veľmi sa mi páči ako ladí ten opasok ku kabelke :) a tenisky sú tiež super..páči sa mi, že sú celé biele :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moc ti to sluší, ty boty jsou super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. posledny odstavec si velmi pekne skomponovala. suhlasim- vsetci sme jedinecni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie tenisky su uzasne a tiez jedny z mojich vysnenych:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super ! .) milujem air force, moj oblubeny model od nike.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zajímavé, strašně jiné, než ostatní outfity, líbí se mi to MOC!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělé! :) Konečně nějaká blogerka, co nosí tenisky :D a ještě tyhle! :) AF1 sem si konečně pořídila taky, i když teď v létě je asi nechám v krabici ve skříni :)

    http://shoemaniacr.blogspot.cz

    R.:)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)