piatok 21. júna 2013

Beauty Tip: L´oreal Color Richie Le Vernis

Keď ma niečo veľmi osloví, hneď vám dám info, tak dnes začínam lakmi na nechty.
Za doplnok, ktorý dokáže sceliť a doplniť outfit považujem aj lak na nechty.
V zime vždy siahnem po tmavších odtieňoch, v lete naopak po svetlých a až jasných farbách. Moja stálica je určite ružová v tisíc prevedeniach, najnovšie ružová, ktorá je až biela.
A tým sa dostávam k tomu prečo laky od L´oreal a prečo tieto farby.
Pár lakov od tejto firmy som už mala a som s nimi veľmi spokojná, skvelá konzistencia, skoro až gélová, ktorá sa prispôsobí povrchu. Po nanesení vytvára až gélový film, ktorý rýchlo zasychá a hlavne, stačí jedna, maximálne dve vrstvy. Takže pigmentácia je tiež super.
Tieto dva odtiene sa mi hneď prepojili s kolekciou Gucci SS2013. Mimochodom s pohľadom spať na kolekcie jar/leto 2013 sa mi páčila táto najviac, čo sa týka farieb, strihov, šperkov, topánok, make-up aj vlasy.




Biely lak som mala už dlhšie, no vždy som musela naniesť minimálne dve vrstvy a na to ešte ochranný, aby sa hneď nezničil. Hlavne teda som si išla po biely od L´oreal, spoliehala som sa na to, že bude super, aj sa tak stalo. Je biely, čistý, minimalistický, hodí sa ku všetkému, vyzerá super na dokonalo upravených rukách a ak ste tmavší typ ešte lepšie, ja teda určite nie som, ale vyzerá dobre aj tak.
001 SNOW IN MEGEVE




Úprimne, všetky modré laky, ktoré som mala doma (teda až na tie extra dark) putovali do koša. Moja ruka vyzerá vďaka ním viac mrtvolne ako normálne. Ale!! Tento odtieň modrej ma hneď zaujal, je metalický, holografický, raz je viac do zelena, inokedy chytá ružovú farbu. Nanášanie je ako inak super, maximálne dve vrstvy pre totálnu dokonalosť. Kedže som aj trochu chytila farbu na slniečku, modrá na ruke sa dá zvládnuť.  A pripomína mi more, tak si ho zaťiaľ užívam aspoň takto.
624 ISLAND IN THE SUN


Inak, v DM drogérií máte na všetky výrobky L´oreal 25% zľavu, ktorá trvá do 30.6. 2013, takže ak máte na niečo zálusk rýchlo tam.
A taktiež všade už začali výpredaje, takže chodte nakupovať, omrkovať a hlavne, povinne 4litre vody denne!


Julianna

7 komentárov:

  1. tiež ich plánujem vyskúšať a keď sú v akcii tak nie je o čom...a jún má iba 30...lalaaaa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. júj :d ja som si zapamätala iba, že do posledného júna :D trochu zmätok, ale určite do toho choď

      a tiež sa ospravedlňujem, ale nejako mi vymazalo pri schvaľovaní komentáre, takže moderovanie si ruším a budú sa pridávať automaticky

      Odstrániť
  2. Mam ten biely a nie som s nim spokojna :( Je pravda, ze som nepouzila podkladovy lak, ale roby "cmuhy" a rychlo sa zacina odlupovat ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež nepoužívam podkladový, ale s nanášaním som problém nemala. Je pravda, že som ho mala jeden deň a potom som si ho zmenila, ale ten modrý mám už tretí deň a stále vyzerá dobre. Keby to bol iný lak, už dávno je olúpaný.

      Odstrániť
  3. Já teď nejvíc miluji laky od GS...krásně na nehtech drží, mají super odstíny a nejsou tak drahé :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)