štvrtok 9. mája 2013

Petal Rebel






blouse: New Yorker
jeans: Gate + DIY
bag and bracelet: H&M
flats: no name


Minule som povedala, že čierna už nie. Tak dobre, je tu, ale v minimálnom množstve. Dve čierne veci - okuliare a taška upevnili celý "ležérny" outfit. Trochu behania, trochu lietania. Na to treba nízku obuv a široké nohavice, ktoré som ešte viac dotrhala. Štýl drahého ma začína ovplyvňovať - minule tričko, dnes širšie nohavice ( WTF!? po 4 rokoch??), len dúfam, že si nezačnem od neho požičiavať nejaké tie "baggy".  Chcem sa páčiť jemu, mne a hlavne byť sama sebou a cítiť sa pohodlne, základné pravidlá. Čo na to vy? Čo vás pri nákupe ovplyvňuje?
Ružová je moja obľúbená farba, no v poslednej dobe som sa v nej cítila ako Barbie a nie ako ja, no táto tunika mi padla ako vhod do šatníka. Tiež mám nový náramok s kruhom, proste jednoduchá klasika (Eleonóra nasleduj!) a prsteň s uzlom, ktorý nie je vidieť ani na jednej fotke ( iba ak na mojom instagrame). Blíži sa víkend, tak si ho všetci dobre užite, ja budem v plnom školskom nasadení. Bez práce nie sú koláče.



Julianna

10 komentárov:

  1. moc se mi líbí ta blůza, moc ti sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetko je "perfidžo" Juli. :) Naozaj. A mňa ovplyvňuje pri nákupoch tiež pomyslenie na priateľa..bude sa mu to páčiť? :D viem však presne čo sa mu páči, ale je to skôr len do štýlu "elegancia, ženskosť, čierna, priľahlé tričká a šaty, opätky" a ja to milujem tiež, ale ja som aj na tie take rebelské veci alebo milujem aj oversized bluzky zastoknute do kraťasov alebo do sukne, alebo balerinky a oxfordky..a teda ovplyvnena som pri nakupe aj sama sebou :D

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie rifle sú parádne!

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. strašně super outfit! musím přiznat, že tyhle boty nemůžu ani vidět, podle mě deformují nohu, ale v té tělové se to docela ztrácí, takže to vypadá docela cool!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nie je to pri lidli?? boze ako to dobre vyzera a ty este lepsie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej, je :P najlepšie miesto v nutnosti. chcela som využiť ešte tie stromy, čo máš aj tty v poste, no bohužiaľ už sú opadané. ďakujem ;)

      Odstrániť
  6. Moc ti to sluší ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Výborné, to se mi líbí :) Hlavně ten vzor na topu! :) V.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. veľmi sa mi to páči.
    ja nakupujem vždy podľa nálady. :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)