utorok 30. apríla 2013

Spring-Summer wishlist






Na to, že je jar a dosť rýchlo prichádza leto môj "wishlist" postráda farby a nejaké trendy. Kedže mám pocit, že v mojom šatníku je to, čo by tam aj malo byť (no dobre, vždy sa nájde niečo, čo chýba) chýba jú mi také veci, ktoré by som chcela už dlhšie, lepšie povedané: základne kúsky, ktoré majú byť.
A uvažujem, že konečne pretriedim staršie, ale i novšie veci, ktoré viem, že si ich nedám na seba, a niekomu inému by sa viac hodili. Tak si možno založím nejaký ďalší blog, na ktorom dočasne umiestnim niektoré veci na predaj. Mali by ste záujem? Teda, hm ľahko sa hovorí bez foto.

No a späť k wishlistu.


  • Čierne plavky, proste jednoduché, pekné, čierne vrch s košíkmi a určite nie okolo krku. Tieto som našla na Topshope
  • Kedže mi chýbajú nejaké pekné tenisky na cvičenie, hodili by sa nejaké takéto. Pravdaže tu farby treba! Tieto sú Supra
  • Jednoduchá čierna sukňa, nie je o čom. Topshop.
  • Farebné mini kabelky s dlhým ramienkom mám, ale jednoduchú čiernu stále nie. Čakám na tú pravú,  táto z H&M by to aj mohla byť. 
  • No a aby sme nezabudli na jeden z kľúčových trendov sezóny, pásiky. Pásiky mám rada tak či onak, takže miesto by si u mňa našli. Topshop.

Čo potrebujete , alebo by ste chceli vy? Máte nejaké jasné predstavy? Riadite sa podľa trendov? Ja osobne si vyberám hlavne to čo sa hodí mojej osobe, postave.... a ták. Pásiky trendom, netrendom mám ich rada tak či tak, podobne ako jasno ružovú a kombináciu čiernej a bielej. 
Ak máte zajtra voľný deň tak si ho pekne užite, ja si ho v najlepšom neužijem vôbec, ale verím, že nastanú aj lepšie chvíle.
Majte sa pekne.


Julianna



7 komentárov:

  1. velmi pekný widhlist.
    Mozem sa opytat v akom editori tvoris wishlisty???
    dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som človek, ktorý si vyberá to čo sa mu zapáči a čo mu pristane. Viem, že si nikdy neoblečiem nič neónové (viem, že sa hovorí "Nikdy nehovor nikdy"), ale pri tomto som si 100% istá :D
    A inak mohla by si si skúsiť založiť ten druhý blog s oblečením. :) Potešila by som sa a ešte viac ak by som si tam niečo aj našla :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. oh ja túžim po milión veciach ale teraz na jar/leto hlavne po maxi šatách, retro plavkách, nízkych teniskách a ananásových náuškách z háemka:D

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. óóch o ananásoch ani envrav, ja som si ich kúpila a rozpadli sa mi :( a už ich nemajú :(

      Odstrániť
  4. tie plavky su naozaj skvele, ja tiez hladam jednoduche cierne a nie okolo krku!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Plavky vyzeraju super, aj tenisky! Cim farebnejsie, tym lepsie :) A trendy si treba vediet prisposobit :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)