streda 6. marca 2013

Geometric Abstarction




Veľa krát je to tak, že vás ovplyvnia veci, ktoré ste do teraz vnímali iba jednostranne.
Tak ako do môjho šatníka vstúpila geometria.
Síce som už písala o jarných trendoch (alebo lepšie povedané o kolekciách, ktoré ma naviac zaujali na SS 2013), ale vzory sa mi dostali pod kožu nenápadne a intenzívne.
Dokonca si viem predstaviť na sebe kostým tvorený z čistej geometrickej abstrakcie (áno, tento rok sa mi Kupka, Malevič, Mondrian a Kandinskij zakorenili tvrdo v hlave, a ak si v máji nespomeniem odtrhnite mi ju!). Už len sa rozhliadnuť po vhodných látkach.
Pôvodne som lovila boyfriend jeansy a skončilo to úplne mimo. Nohavice a košeľa bol láska na prvý pohľad (košeľu ste videli už TU) . Teším sa na vyššie teploty kedy bude zažívať svoje hviezdne obdobia, pravdaže spolu s nohavicami.
Bodky ste mohli vidieť napr. v kolekcií na jar/leto u  hlavne u Chanel. No a akúkoľvek geometriu v každej kolekcií (Louis Vuitton, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Dolce and Gabbana...). Kto geometriu  a rôzne vzory  vo svojej kolekcií nepoužil,  túto jar ani neexistuje.
Aký máte vy názor  na rôzne vzory, optické klamy, geometriu vo svojom šatníku?
Košeľa a nohavice sú z H&M.
Majte krásny deň!

Julianna

9 komentárov:

  1. Takto pospolu to vypada super! Ty barvicky... Tesim se na outfit post ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. geometria vstúpila do môjho šatníka v deň uvedenia kolekcie Marni at H&M a dodnes rád nosím spomínané kúsky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie nohavice vyzerajú dokonale, teším sa na outfit! :). Ja mám vzory rada, ale odtiaľ-potiaľ. Ale už ma trochu nudia tie bodky všade...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. možno to znie šialene,ale chcem to na tebe vidiet spolu vkope a len s ciernymi lodičkami,alebo bielymi!!!bude to superskééé

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja sa najviac teším na kombináciu s nike air, ale aj lodičky budú, určite!

      Odstrániť
  5. Niekedy ma geometrické vzory doslova odpudzovali, ale nedávno som našla v H&M takéto nohavice a geometria sa mi zapáčila. Určite si zaobstarám pár takýchto kúskov ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mne sa to celkom paci, ale mam pocit, ze sa mi to velmi nehodi, stracam sa v tom... Ale cakam, az najdem kusok, ktory mi bude sediet :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)