sobota 19. januára 2013

Spring/Summer 2013


Nikdy neviem kedy je najlepšie sa venovať tomu TOP na následujúcu sezónu.
Hneď po uvedení kolekcií je to príliš skoro, no a keď už jar prichádza , neskoro.
Rozhodla som sa, že koniec januára je na to úplne vhodný. Vonku je síce ešte chladno (dokonca viac než v decembri), ale všetci už máme zimy plné zuby a čakáme na oteplenie. Bohužiaľ, všetci dobre vieme, že teplomer bude následujúce tri mesiace ukazovať stále veľmi nízke čísla.

Po prezretí viacero prehliadok mám veľmi divné pocity. Oči ma bolia z toľkých optických klamov, ktoré sa vyskytujú u každého dizajnéra. Či už Moschino, alebo Louis Vuitton.
Veľa kontrastných farieb, vzorov. Klasika v podobe bielej farby, no ale i výrazný kontrast v podobe čierna-biela.
Nebudem Vám presne vypisovať o tom čo sa bude na jar, leto nosiť. Nájdeme to v každom časopise zameranom na módu.
V tom čo sa najviac páčilo mne prevládajú jemné farby, minimalizmus, biela farba a ženskosť. 
Páči sa mi rôzne, maxi doplnky ako u Dsquared2, ale aj jednoduchá farebnosť a strihy ako Sportmax.
Čo sa mi väčšinou nepáči sú topánky, ani gladiátorky, ani tie z kolekcie Prady.
To čo môžete vidieť nižšie, je to čo sa mi najviac páči. A tu sú: Blumarine, Diane von Furstenberg, Elie Saab, GucciChanel, J.Crew, Michael Kors, Simone Rocha.
Pravdaže vedela by som si vybrať aj iné. No nie som typ, ktorý presne podlieha tomu čo vidí. Väčšinou si z nových kolekcií, trendov privlastním to čo sa najviac hodí mne, môjmu šatníku a mojej osobe.
V decembri som si povedala, že v novom roku 2013 sa budem snažiť byť viac ženská,viac veci na telo, sukne, šaty, opätky... A možno aj to ma pri výbere toho naj ovplyvnilo.
Už sa teším na svieže prívaly farieb do obchodov, nie na svieže prívaly snehu na cestách.
Napíšte mi čo sa najviac vám páči, ako sa staviate k novým trendom.










Julianna

19 komentárov:

  1. já na tyto trendy nehledím skoro vůbec, ani to velice nesleduju. co se mi v obchodě líbí, co je můj styl a sedí to na mně, to si koupím a to nosím :)
    letos jsem si řekla, že budu nosit šaty. nikdy jsem sukně ani šaty nenosila, ale to chci změnit. alespoň u těch šatů. sukně mi stále nic neříkají.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. niekto to opakuje po véčku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, aj som si myslela, že nápad vybrať si to naj z prichystaných kolekcií na jar leto nemá nikto iný koho móda ako tak zaujíma.

      Odstrániť
    2. tieto kolekcie su vonku viac ako pol roka :)) tvoje prve vety, o tom kedy je vhodny čas, su len na to, aby nebolo očite, že si to mala až po večku.

      prajem pekný večer

      Odstrániť
    3. Naozaj som and tým takto neuvažovala, prvé vety sú písane na úvod, tak ako som to myslela a ako je napísané.
      Áno sú vonku už dlho, no aby som bola presnejšia, včera večer som si listovala Elle a nemecké Vogue, ktoré má v prílohe výber z prehliadok a chcela som niečo také spraviť podľa seba, čo sa mne najviac páčilo.

      prajem pekný večer aj tebe

      Odstrániť
    4. :-D toto je mega smiešne



      elie saab je supr a gucci!

      Odstrániť
    5. anonym sa asi nudí,ked takto vypráva,ja som výber z kolekcí mala už asi v novembri,urobila som to podla seba,večko to urobilo podla seba a julianna to ma uuuplne ale uplne iné ako véčko...boha ludia...že vás to baví tak anonymne trapošiť..
      a jullianna superske,take farebne a sladke :D mne sa najvac asi ellie saab,crew-čo je namna dosť funny,ale je to super a rocha

      Odstrániť
    6. :D aaah to ma mrzi toto, kludne aj dalsich x ludi by si mohli dat trendy, pokial mi niekto nebere obrazky nemam proti tomu nic, to k blogom patri tieto veci, treba viac pohladov a viac nazorov na to predsa :) super to mas!

      Odstrániť
  3. Gucci a Simone Rocha - tie super neónové šaty, čo si obliekla Chloe Moretz :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kráááásne veci :) mne sa najviac asi páči Blumarine :) tá fialová je mega! :)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som človek, ktorý si vyberá len podľa toho, čo sa mi páči. Ak je nový trend niečo, čo sa mi páči, tak si to kúpim aj ja, ale ak to nie je podľa môjho gusta, môže to nosiť aj každý, ale ja nebudem.. :D Aj mojím "predsavzatím" na tento rok je viac ženskosti, viac sukničiek alebo aj viac odvážnych vecí, ktoré by som doteraz nevzala..teda, ktoré by som chcela nosiť, ale nemala odvahu...teraz na to príde čas!! :D a už sa teším :)
    Aj ja už chcem jar..neviem sa ani dočkať
    P.S. Anonym - trápny komentár....tu už bloger nemôže nič napísať o ničom lebo sa opičí, plus nemôže si obliecť všetko čierne a vziať neviem akú kabelku, lebo sa opičí po Pavlíne, alebo nemôže urobiť DIY lebo to mal iný bloger. Tomu ja fakt nechápem. Zahraničné blogerky si píšu čo chcú a ľudia komentujú fakt príjemné komentáre, a preto, lebo sa im ten blog proste páči...a tu každý na Slovensku a Česku chodí len podrývať do blogeriek.. a hľadajú každý posraný detail, ktorý by mohol vytknúť. Aj ja si poviem niekedy svoj názor opačne a nie vždy chválim, ale len keď je to k veci a keď sa to týka nejakého outfitu a nie hľadám blbosti...

    www.seesimona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tiez sa tak cudujem, ze sa stale pouziva slovicko "opakovat" :D som myslela, ze z toho sme uz vyrastli. vtipne, ale nezarazajuce je, ze to pouzil prave "anonym".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no tak ty máš čo hovoriť, tá naša myseľ! :D :D :D. Ale už mier tento príspevok je hlavne o tom čo sa mi najviac páči na nasledujúcu sezónu.

      Odstrániť
  7. vybrala si snad ty nejlepší kolekce! sakra, ten Elie je čím dál lepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mna velmi sklamala kolekcia chanel ...velmi dlho som sa snazila príst na chut tejto kolekcii ale neviem či by som si niečo vybrala ale J.Crew nádhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. och jaj, krásne!
    z Tvojich najviac Elie Saab, Chanel a farby u Blumarine :)
    vôbec som jarným kolekciám nevenovala pozornosť, ale asi dnes večer idem na to ;)

    2 giveaway u mňa:)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tuto sezonu sli prehliadky pomimo mna opat (tak ako aj na jesen)...v tom mas podla mna pravdu, ze treba vyberat to, co sa hodi k osobnosti cloveka, vkusu, k preferenciam :) a fajn spraveny clanocek, mne nevadi ani ked sa dlhsie rozpises :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)