utorok 2. októbra 2012

New Format








peplum top, earrings: H&M
bag: Topshop
jeans: Lindex
boots: Nelly 



Nachádzame sa v mesiaci október. Oficiálne začala jeseň, padol prvý list a ja som začala nosiť kotníkové topánky. Okrem toho obkukujem ponuku kabátov a vkladám film do Praktiky.
Celý víkend som bola v práci, takže žiadna víkendová aktivita sa nekonala. Ale jedná vec je na tom dobrá, môžem rozmýšľať nad tým čo ako spravím, prečo spravím, alebo nad tým, ako zmeniť celkový koncept môjho šatníka, ktorý v poslednej dobe tvorí z väčšiny basic topy, jednoduché nohavice a stále dokola, iba iné farby.
Vôbec ma nefascinoval trend "peplum", ale v tej chvíli mi to prišlo ako vynikajúci nápad, no a v aktuálnych kolekciách ich nájdete asi v každom obchode. Vytvára zaujímavú postavu, úzky pás, objem vo vyšších partiách, je akurát ženský.
 Ja som si vybrala ten z H&M, kde ho má na sebe Lana Del Rey. I keď mám Lanu rada, nebolo to nijako cielené aby som si niečo z tejto kolekcie kúpila. I keď je veľmi krásna a viem si predstaviť v mojom šatníku minimálne ďalšie tri veci z nej. No potom by som musela vypustiť z môjho wishlistu nový kabát, ankle boots.....a veľa ďalších "nutne potrebných" vecí na jeseň/zimu.
Hneď mi je jasné, že ružový chlpatý sveter nie je až taký dobrý nápad, knihy by sa využili viac.
To je jedna z mojich temných strán, ktoré začínam odkrývať, knihy! I keď ešte nie je doma ani jedna z tých tisíc, ktoré mám na mysli, viem, že to musí začať, čoskoro.
V blízkej budúcnosti nás čaká BLAF, ktorý vypukne 4.10. (štvrtok). V ten deň nás čaká ďalšia vec, do H&M zavíta kolekcia od známej zlatej dámy Anny. Takže štvrtok ráno Aupark a AdR for H&M. Najviac ma bavia naušnice.
Prajem Vám krásne jesenné dni, veľa lístia na zemi, ale aj na stromoch.

Julianna

20 komentárov:

  1. Jé ten top je z Lana kolekce že? Je skvělej :) Akorát boty se mi zboku nelíbí, jinak super!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. preboha priber dievča,šak hentie rifle tipujem velkost asi XS a su ti velke.je to otrasne si len vešeiak na šaty.a máš riadny raťafák :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nohavice sú mi dobré, iba trochu odstávajú na kolenách, XS to nie je. S noštekom som spokojná, iná som sa nenarodila, tak sa hádam nehodím do koša. Človek má byť hlavne spokojný sám so sebou.

      Odstrániť
    2. pekna odpoved. a nepriberaj, si super takto :)

      Odstrániť
  3. krásna ako vždy :) to pelpum je pekné :)

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super! tenhle top sem si taky zkoušela ale tobě sluší mnohem víc! a kabelka a boty taky krásný!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten top je prostě nádhernej :) myslím na něj dnem i nocí! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Juli, toto je absolútne D-O-K-O-N-S-L-É!
    vyzeráš úplne perfektne...
    ľutujem, že teraz nie som v BA, aby som skočila pozrieť na tú kolekciu od Anny, ale tak dúfam, že z nej čosi ostane aj po víkende :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. really cute look, hon! lovely!<3
    http://therubberdoll.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten top ti moc sluší, ale ty kalhoty a boty bych opravdu vyměnila. Kabelka je k tomu ovšem jako stvořená :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)