streda 8. augusta 2012

White T-shirt

Asi viete, že najradšej zo všetkého mám jednoduché topy, košele, no a najlepšie je keď sú biele. Nosím ich všade a stále, v šatníku sa mi už tiež poriadne množia. Vždy keď si idem kúpiť ďalšie si už vravím, nie, nie nemôžem. Už aj priateľ sa ma pýta, že či je treba kúpiť ďalšiu bielu košeľu, keď mám doma rovnakú. škoda, že zabudol, že nie sú rovnaké, tá nová má lebky miesto gombíkov! Takže je úplne, ale úplne iná!!
A preto ma napadlo spraviť nejaké koláže ako a kde sa dá nosiť, ok, je viac možností kde si ho vziať na seba, ale rátajme tieto za najviac hot cez leto.


Na pláž! Nemusí to byť rovno pláž niekde v Karibiku, ani v Chorvátsku, pokojne u vás doma na záhrade, pri bazéne alebo na jazerách. Ja som si biely top vzala zo sebou na dovolenku a nosila som ho na pláž stále, ľahko sa kombinuje s inými farbami, nie je drahé, takže keď ho zašpiníte, upatlete olejom, nemusí vám byť ľúto, že bolo drahé. Teda, ja kupujem tie lacnejšie. Rozkošné nebíčkové plavky a pásikový vak sú najsladšia dvojka, tých vzorov je síce priveľa na jeden celok, ale mňa to baví.


Pretože dobré dievčatá sa stretávajú iba s dobrými dievčatami a chodia von iba na dobre vysokých opätkoch. Ale pravda je aj to, že dobré dievčatá nepotrebujú bundu v ktorej by sa dalo dobre skryť. 
Jedno je isté, že nikdy by som si večer von neobliekla tú bundu, ale teraz sa mi tak zapáčila, že kombinácia s krvavým rúžom mi príde na noc ako stvorená. Ešte masívny náhrdelník a hodinky, pretože dobré dievčatá chodia domov načas. 




Jeansové šortky tiež patria k mojím top tohto leta, preto táto kombinácia. Mokasíny pridajú na pohodlí, ale aj na jemne mužskom vzhľade. No a totálny protiklad je kabelka, ktorá dodáva obyčajnému outfitu na deň glamour štýl. Neónová podprsenka, lak na nechty a náramky robia z outfitu nie len trendy celok, ale hlavne letný. 



No a posledne biele tričko je na rande s rozkošným chlapcom, ktorého ste stretli na pláži, vonku s dobrými dievčatami, niekde v meste, alebo ste s ním tri roky a stále vás baví ho pri každej príležitosti očariť.
Smaragdová farba je najviac magická a hodí sa na čary všetkého druhu. 


Dúfam, že som vás aspoň trošku inšpirovala, ako sa dá čarovať aj s jednoduchým kusom oblečenia. Väčšinou bývajú lacné, predávajú ich všade (napríklad new yorker teraz za 2,95€) a máme ich doma všetci. Ja si kupujem aj o číslo väčšie, tie lacné sa vedia rýchlo sprať, ale cítim sa v nich aj viac pohodlne. 
Takže čarujte a pekný večer.

Julianna

8 komentárov:

  1. Tento post se mi moc líbí :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. in the city... krááásna kombinácia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. IN the city je najkrajšia kombinácia, super článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. s bílým trikem ses mi treffila do vkusum uz si zacinam pripadat trapne, ze nosim jen bile topy :))) kdyz jsou tak skvele...no

    OdpovedaťOdstrániť
  5. date with cute boy kombinácia sa mi páči najviac :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, chcela by si na Slovensku obchod s MAC kozmetikou? Ak áno, tak daj prosím like na stránku:

    http://www.facebook.com/WeWantMacCosmeticsInSlovakia

    Ak poznáš nejaké kamarátky (slovenky), ktoré by MAC tiež na Slovensku chceli, tak to pošli ďalej. Máme šancu uspieť, ak nás bude dosť!

    P.S.: A prosím, neber to ako reklamu, ale ako pozvanie, naša stránka sa len rozbieha :)
    P.S.2: Super outfity, mne sa najviac páči asi 3. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nedavno som si presne v NYeri kupila obycajne biele tricko za 2,95€ :D:D A pekne stylingy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. bílý triko je základ!
    ale tyhle kecy, že proč si kupuješ tuhle sukni, když jich máš doma 30 a tři úplně stejný, znam....a nesnášim...a prej si už vubec nesmim kupovat boty a kabelky...hhhhh to zrovna! nikdy, ani kdyby na chleba nebylo...!

    pragueneedsmorestyle

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)