štvrtok 31. mája 2012

Nails and Lips

Nie som nejaký extra odborník čo sa týka make-upu. Takže Vám nebudem dávať nejaké odborné rady, ani nejaké úvahy. Prepáčte mi to :)
Používam iba make-up (Gosh, X-Ceptional), púder (Avon, Ideal Flawless Pressed Powder) a špirálu        (L´oreal, Extra Volume Collagen), ešte nejaký ten balzam na pery a nude očný tieň.
Mám svetlejšiu pleť a obdobia kedy sa mi tvár vyhádže, takže naozaj uprednostňujem menej farieb, ale prirodzenejší, zdravý vzhľad. Tak isto ako aj u vlasov,  boli časy keď som experimentovala, teda stále som experimentovala v blond farbe, moje vlasy naozaj poškodil peroxid. No teraz som sa vrátila k mojej pôvodnej farbe a som spokojná, pretože lepšie vyzerajú zdravé, lesklé vlasy ako biele, rozštiepené. Blond je vraj sexy, ale keď to nejde netreba to preháňať.
Tým všetkým chcem povedať, že sa snažím aby moja pleť i vlasy vyzerali zdravo a potom vynikne aj to ostatné.
Stále sa o ňu snažím starať, hydratácia, správna kozmetika, ktorá jej vyhovuje, veľa vody, veľa vody...

Ak ste sa dostali až sem, pochopíte celú pointu. Kedže moje líčenie je naozaj také nude, dopĺňam to väčšinou  farebnými lakmi a raz za čas nejaký rúž, tie som si naozaj obľúbila. Takže hneď tá tvár dostane trochu iný rozmer.
Laky si nakupujem všade kde sa mi páčia, no veľa farieb, ktoré som si kúpila po cestách a pod. sa už minuli a nemohla som nájsť nikde podobné, až minule.
Značka Flormar má naozaj široký výber farieb a ja som si tam našla tie moje! Tiež zaujímavé očné tiene, napr. neónový ružový, ktorý som tiež ešte u nás nikde nevidela! No a tiež veľa rúžov, aj bez trblietok, čo je tiež niekedy u nás zázrak zohnať. Tak jasné, možno zoženiem, ale ja osobne to nakupujem z radosti a nejaké veľké úspory by som do toho tiež nedala.
Takže moje celkové hodnotenie je také, že naozaj super farby, kvalita za rozumnú cenu!

Inak máte niekto nejaké skúsenosti s make-upom MAC Face and Body Foundation? Chcela by som ho skúsiť, preto ma zaujímajú Vaše názory, akej pleti sa viac hodí a pod....

P06,P08,P18,P20
P317


Dúfam, že sa tento trochu beauty post páčil.
Pekný večer prajem!


Julianna

13 komentárov:

  1. ta rtenka je bozi!!! :)

    http://ivetsperspective.blogspot.com/
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. P18 jsem si dnes zrovna koupila ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekné, všetko!

    www.karissaworld.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Luxusní barvičky laků :) Flormar bych taky chtěla zkusit!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. perfektný beauty post, chválim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásný post)
    http://trappedintheimagination.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hello! :)

    I'm having a giveaway at the moment, come over and enter if you like: http://badtastetoasttoast.blogspot.de/2012/06/vedette-shapewear-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahojky, farbičky lakov a rúžu sú veľmi pekné. Z flormaru mám zatiaľ len ružovú konturku na pery, ale je super!
    Čo sa týka Face and Body, ja ho mám od minulého roka. Je to veľmi príjemný make-up, skôr tónovací ako nejak veľmi krycí. Môžeš ho použiť samostatne alebo aj ako podklad pod iný make-up. Moja pleť je po ňom veľmi jemná a hydratovaná. Ak hľadáš niečo na leto a nepotrebuješ nejak extra krycí, tak len doporučujem :)
    Čo je inak veľké plus, je že je ho podstatne viac ako klasického make-upu - 120ml :)

    http://flika-makeupandotherstuff.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakuejm,
      pravdu povediac hľadám niečo univerzálnejšie a moc krycí nepotrebujem , nemám rada takú tu amke-upovú vrstvu na tvári, skôr niečo prirodzenejšie. Pokukujem po ňom, lebo som počula, že je naozaj celkovo veľmi kvalitný, uvidím čo vymyslím :) Na leto používam aj tak väčšinou iba denný krém, alebo anjnovšie BB.

      Odstrániť
    2. Tak potom by ti podľa mňa tento sedel.. naozaj nemá silnú kryciu schopnosť a je skôr taký krémovo-gélikový a pleť je prežiarená a hydratovaná lebo je založený na vode :)

      Odstrániť
  9. neonovo zlty a ružovy lak z Flormal mám tiež....ružovy je naj, stačí len jedna vrstva, ale ten žlty dáva trochu zabrať...musela som si naniesť až tri vrstvy aby ozaj svietil! Rúže som zatiaľ nepozerala, ale tento sa mi fakt páči....

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)