utorok 15. novembra 2011

Nails and Lips


S príchodom zimy vždy vytiahnem tmavé laky na nechty. Medzi Essence je nová edícia Vampire´s love. Aj keď som nikdy na upírov nebola, aspoň nie na tých filmových ( nevidela som ani jednu časť Twillight...). Tomuto laku som neodolala, na nechtoch je tmavý s odleskami fialovej- odtieň 03 True love.
v edícií nájdete aj toaletnú vodu, očné tiene, púder na objem rias, gélovú lícenku. Tiež lesk na pery, ktoré ma zaujali. Veľmi červený, lesklý a hlavne vydrží, aj bozky...teda to neviem, ale určite.


V poslednej dobe som si obľúbila aj rúže. Keďže som blond a mám bledú pleť, kontrast pier a tváre sa mi páči. je naozaj tmavý, ale bozky nevydrží. Catrice odtieň 160 Tell me a Berry-tail.

A teraz trochu mimo. Dnes sa v Trenčíne otváralo H&M, úprimne čakala som viac. Ale v detskom oddelení mali krásny sveter. Jeho magické čaro budete vidieť nabudúce.

Julianna

12 komentárov:

  1. Jeee ja som ťa stretla v háemku :D Chcela som sa ti prihovoriť, ale musela som bežať pre jednu tašku bola posledná :D Mala si ten ružový sveter a topshop kotnikove čižmy, že? si zlatá...A od H&m som tiež čakala viac, je to strašne malé, urobila som asi milión kolečiek kým som niečo našla. Aspoň že bola tá akcia 40 + 25 :) Ale inak nič moc, dúfam, že sa to nejako rozbehne, už si robím zálusk na pár vecí z internetu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kristina- áno bola som to ja, hej tiež som to niekoľko krát obehla dokedy som niečo našla, ale našla väčšinou iba praktické veci, nič extra, tiež dúfam, že sa to rozbehne....škoda, no, nabudúce sa prihovor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. a odkial si ked u vas otvarali HaM

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fúúúúha, tak toto si kúpim aj ja, dúfam,že nevadí, že budem opakovať. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Timbo- na to to tu je! a má to super ceny stačí ti 5 eur na oboje!
    Anonym- otváralo sa v TN
    Thanks!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ten rúž vyzerá dobre, som zvedavá aký bude na tebe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. H&M sklamalo aj mňa dnes v Blave, teda obe. Jediné čo tam mali dobré, bolo všetko detské..Prečo také niečo neexistovalo keď sme boli my malé? :D

    http://bebeautifulbeawsome.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Love the colors!

    xx,
    Ellen
    http://www.mintgreensubmarine.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tiež som na ten lak včera v DMku pozerala, ale mne sa táto edícia nepáči až tak, lebo tie farby sú na mňa príliš tmavé a kedže ja ani poriadne nechty nemám, nevyzeralo by to dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)