pondelok 12. mája 2014

just pink




Najvhodnejší čas ísť nakupovať, prať, žehliť, farbiť si vlasy je deň pred testom. Tiež nevidím vhodnejšiu príležitosť sa podeliť s vami o moje aktuálne obľúbené cukrátka v kozmetickej taštičke inokedy, ako dnes.
Raz za čas mám také svoje obdobia, cez zimu to bolo dark, kedy aj sprcháč a telové mlieko niesli názov delicate darks, teraz je to pre zmenu pastelová ružová.
Ružovú mám rada, no a ak je to presne tá ružová, ktorú mám chuť oblíznuť aj na očných tieňoch, tak musí byť moja.


  • Krém na ruky Essence je z limitovanej kolekcie Cookies & Creme a vždy keď si ho dám na ruky mám chuť si pooblizovať všetky pršteky, je proste na zožranie. Niečo ako vanilková zmrzlina. 
  • Očné tiene, tiež Essence z limitovanej kolekcie Cookies & Creme (macaron, c´est bon!) najradšej nosím s hrubou čiernou linkou na noc, tak trochu sladká a tak trochu dark, milý kontrast.
  • Lak na nechty je Maybelline (pink in the park), je sladký a každý rok na leto hľadám presne túto ružovú, sladká akokeby za sestru marshmallow mala. 

Máte aj vy svoje takéto obdobia? Modré, obdobie, ružové obdobie... kedy si ladíte aj papierové vreckovky vedľa postele? 
A inak takéto ružové obdobie mám, ale čo sa týka oblečenia som vo veľkom stále verná čiernej, o čom svedčí aj môj dnešný sekáčový úlovok ďalších šiat čiernej farby, nabudúce o tom. 

julianna

7 komentárov:

  1. Keď vonku vykukne slniečko tiež mám najradčej pastelovú ružovú či modrú, takže dobre chápem tvoje obdobie. Maybelline lak mám v odtieni Up Town Blue, ale ešte kuknem po tom rvojom cukrátku. A ten krém na ruky, to musí byť krásná voňa.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Modre, ruzove obobi, hotovy Picasso)) pro ten krem si musim skocit a asi kouknu i na stiny, porad nosim jen zemite stiny, tak by to asi chtelo zmenu:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chtela jsem krem a stiny, odnesla jsem si lak. Achjo. :D

      Odstrániť
    2. to mám tak vždy, keď vstúpim do DMky :D

      Odstrániť
  3. Jeeej, ten lak je uplne nadherny!! Ja čo sa kozmetiky týka (a aj mimo nej) milujem všetko kokosové.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krem pouzivam je perfektna a lak ma krasnu farbu :) urcite mrkni k nam na give away myslim ze ta zaujme :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)