piatok 30. mája 2014

Dove Caring Protection + GIVEAWAY






Akonáhle mi prišiel mail o testovaní novinky od Dove, som sa veľmi potešila. Nie som síce beauty blogerka, takže moje recenzovanie nemá takú úroveň. Ale mám rada kvalitné produkty, hlavne čo sa týka mojej pleti a pokožky. Najviac si potrpím na produkty s obsahom oleja. 

Už som používala veľa produktov od Dove - deo spreje , telové mlieka, krémy na ruky...ale vždy ma najviac potešili sprchové gély/mlieka. Pokožka po nich vždy zostane jemná, hladká, prevoňaná, akoby už som použila jednu vrstvu telového mlieka.
Caring Protection to nie je inak. Celá kúpelňa vždy krásne vonia, moja pokožka tiež. Hneď po prvom použití bola moja pokožka vláčna, jemná, hebká, voňavá, no proste ňuňuňu. 
Sprchový gél obsahuje vysoký podiel prírodných olejov, čo je pre mňa veľké plus, kedže si naozaj (ako som už vyššie písala) potrpím na to aby moja pokožka bola jemná a olejčeky mám najradšej, čím viac olejov, tým lepšie! Pomáha chrániť telo aj počas sprchovania. Kedže nie je voda ako voda, každá voda obsahuje vodný kameň, niekde menej, niekde viac. Ten hneď pri sprchovaní pokožku vysušuje, plus keď si k tomu pridáme zložky niektorých produktov, ktoré našej pokožke "doprajeme".
Pre mňa sú sprchové gély od Dove to najlepšie čo mojej pokožke ponúkam a určite sa k nemu vrátim.

+giveaway
A ak aj ty chceš spraviť niečo pre seba a chceš otestovať túto novinku od Dove, napíš dole svoj email a ja 6. júna vyberiem troch, ktorým pošlem sprcháč.
Môžeš lajknúť aj môj FB>>>>TU, ale nie je podmienka. A >>>>TU môžeš lajknúť FB stránku Dove.




a tento víkend sa vidíme všade, cestujeme od bike festu až po urban market, tak nech ho máte všetci najkrajší!!!
julianna

8 komentárov:

  1. sledujem lajkujem :)
    Barborqaaa1@azet.sk
    dove su najlepšie sprcháče! presne ako hovoríš pokožka ostane jemná a akoby už po telovom mlieku :) už roky nekupujeme doma nič iné ako dove sprcháče,, a taktiež som názoru, že dove starostlivosť o vlasy (šampony, masky, balzamy,,,) sú najlepšie! dokonalosť pre mňa aspon :) .. no ale tento olejový som ešte neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám hodně suchou kůži a tenhle produkt vypadá velice vhodně, moc ráda bych ozkoušela. :)
    Sleduji GFC i FB - Ivana Mikuličková (hezkakytka). hezkakytka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To bych ráda zkusila :)
    wr55@centrum.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sledujem, likujem a Dove chcem :-)

    lerosep4@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dove je super

    adelinelovefashion@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. paula.kulichova@gmail.com
    6.6. na moje narodky, tak hope so!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)