sobota 3. mája 2014

#DCstudioLTZ




Na topánky mám proste slabosť, do tých dokážem "investovať" viac, ako do oblečenia a pod. Proste nôžka musí byť v pohode a v peknom prostredí. A nie je nad moje sľuby: "nabudúce viac opätkov!". Sorry, proste nedá sa, opätky vyťahujem po 22hodine a celý deň si lietam v teniskách (ale baleríny/mokasíny - chúdence, už aj tie idú na vedľajšiu koľaj, už aj tie...).
Na neónky vo veľkom nie som, camo (yeah, maskáč!), to tiež nie je nejako moje, ale tieto tenisky ma dostali. Ako bolestné po mandliach to bolo viac, než na správnom mieste! Napriek tomu, že som dávnejšie kupovala iba streetové tenisky (väčšinou to boli iba Osiris a Vans, neskôr som hlboko upadla do lásky k Nike, a po niekoľkých rokoch som si kúpila opäť Vansy), sú toto moje prvé tenisky od DC ( nikdy som nejako neprišla na chuť teniskám od tejto značky, aj keď bývalého nohu okupovali aj tie), najviac sa z nich teraz teším a nemôžem sa dočkať kedy k ním vytiahnem nejaké šatôčky!
#DCshoes(boardparadise.sk)


a čo vy a tenisky? v podstate aktuálne silný trend!
a majte sa super, ja sa liečim a učím
julianna

10 komentárov:

  1. Tak ty jsou krásný a taky dávám nejvíc přednost právě teniskám. Pohodlný nade vše :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty jsou super! Ja bych ted tenisky taky nosila, co nejvic, i k satum, ale krotim se :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne sú, super farba :) ja fičím na creepersoch. Ale také vans sú tiež fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Uaaaa viem si ich zivo predstavit k predoslemu outfitu! Tesim sa na tvoje kreacie v nich! (nech ta chybajuca mandla neodradza,)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak to áno, presne tam. ale vieš, keby to je jedna, to ešte znesiem, ale dve?! to bolo terba fakt nie len nové tenisky :D

      Odstrániť
  5. Jsou nádherné, hlavně ta barva je úžasná :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja to mám rovnako, tiež odsúvam nabok už aj balerínky a mokasíny, no mala by som sa trochu zamyslieť :D Neon a camo tiež nie úplne pre mňa, ale týmto DCčkám by som povedala áno, pretože sú krásne a teším sa už na tvoj outfit :).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. taky jemny styl... "A"

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)