sobota 12. mája 2012

3 Rules


Nové úlovky. Kedže teploty vonku už stúpajú vysoko. Keď sa ochladí, už to je vždy iba chvíľkové. Treba si dávať aj pozor na výbere materiálu toho čo si kupujeme.
Ja mám aktuálne úchylku na šortky, nie len, že mi pribudli dvoje jeansové, musela som aj tieto a dúfam, že nebudú posledné. Je to 100% viskóza, takže sú naozaj jemné a veľmi vzdušné. Ako sa na leto patrí. Pôvodne som chcela čierne, ale som rada, že to tak nedopadlo a kúpila som si tieto sivé. Hodia sa ku všetkému, takže si viem predstaviť ako ich budem nosiť ako k čiernym sandálom so Zary, tak aj k mojim bielo-tyrkysovým Nike Air. Proste idylka!
U tričiek sa už dlhšie prikláňam k jednoduchosti, bavlne a pohodlnosti, toto spĺňa všetky tri podmienky. Vzala som si väčšiu veľkosť ako normálne nosím, ale pokojne som mohlo ešte väčšie. Mala som trochu problém s výberom  farby, ale ružovej mám dosť, biela tiež už má dosť veľké zastúpenie. Vyhral orgován!
Doplnila som to veľkými, farebnými naušnicami, ktoré sú vhodné na leto. Väčšinou nosím cez leto cop, alebo drdol, takže vtedy takéto veľké naušnice najviac vyniknú. A orgovánový lak na nechty.
Teším sa keď to bude aj na mne.
Naušnice, top, šortky H&M, lak na nechty Enamel (?)

18 komentárov:

  1. tak čo sa týka toho materiálu, úplne súhlasím....v lete by som vôbec nemala nosiť umelinu, lebo v kombinácii so spoteným telom, sa mi na chrbte vyhádžu také divné úkazy :D ale nájsť v dnešnej dobe oblečenie, ktoré je z kvalitného materiálu a za rozumnú je cenu dosť ťažké

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja mám rada pohodlie a taký proste pokoj v oblečení, takže ja dávam stále prednosť prírodným materiálom, i keď niekedy sa naozaj tomu nevyhnem, že sa mi niečo naozaj páči. A napríklad vlna je zasa dosť nepríjemná a akryl mám radšej. Ale na leto proste tieto prírodne sú najlepšie!
      Ale tak myslím, že s týchto jednoduchých tričiek a pod. sa dá zohnať aj za rozumnejšiu cenu.

      Odstrániť
  2. jééé ty naušnice mám, jsou skvělé na léto!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja somtaak strasne chcela tie naušnice a oni ich nemaju uz ani v pd ani ba :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sortky a nausnice sou skvele.. Meli by mi zapovedet vstup do haem:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ale to už nie to je až moc náhoda :) ja som si tento týždeň kúpila tie isté náušnice :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. šortky jsou supr, měla jsem vyhlídnuté podobně v F&F, le tohle možná bude lepší materiál :)

    a koukám koukám - fialková je nej!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. no nám sa už aj ochladilo.. :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. náušnice som pozeral u nás v práci, hneď som vedel, že nedostanú len mňa ;)

    OdpovedaťOdstrániť

This is place for your opinions, thanks! :)